• Rejser i december

    Rejser i December

Er I trætte af de gamle traditioner eller trænger til en lille pause? Så rejs henover jul og nytår. Rejser i december er ikke blevet populære uden grund – det er det bedste fra begge verdener. Du behøver ikke gå glip af julemaden, juletræ og julegaver…det foregår bare, hvor der er sol og skønne temperaturer. Brug julebudgettet fornuftigt, giv dig selv og dine nærmeste en jul, I aldrig glemmer. Tilbring de hektiske højtider i afslappet feriestemning, og spis julemad og del julegaver som I plejer.

Spar penge i december

Der kan være mange penge at spare, hvis du vælger at rejse i begyndelsen af december. Når alle suser rundt og gør klar til jul og nytår, kan du ligge dig i solen og nyde lyden af plasken i poolen. Få et vitamin-boost af sydens sol inden julens arrangementer kræver din fulde opmærksomhed. Nyd tosomheden før hele familien indtager dit hjem i juledagene eller få en velfortjent pause fra et hektisk efterår, inden det nye år går i gang. Rejs med Bravo Tours i december, fordi det er der, du har mest brug for det!

Rejs i december

En god afslutning på endnu et år fejres bedst med de nærmeste. Rejs i december med venner, familie eller din elskede og afslut året med manér. Om du foretrækker en uge eller flere uger er underordnet, og om du rejser på budget eller 5-stjernet, så har vi altid gode tilbud klar til dig. Vi har tænkt på det hele hos Bravo Tours. Nyd spanske tapas og en kølig drik ud på eftermiddagen, mens solen gør sig klar til at gå ned over det lyseblå hav. Du bestemmer selv tempoet på din ferie, men når du rejser i december, vil du opdage glæden ved at lade julestressen blive hjemme. Husk: Alt behøver ikke handle om jul og nytår, blot fordi kalenderen viser december. Prøv noget nyt og riv en uge eller to ud af kalenderen til virkelig at nyde livet - book en rejse i december og udskift Danmarks mørke og kulde med sol og varme.

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Find et godt tilbud i december

Vælg rejselængde

  • 7
Dato
Lufthavn
Rejsemål
Pris fra
Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail