• Thailand

Et sandt paradis...

Få en bedre start på ferien

Er I mange, der skal rejse sammen?

Er I mange, der skal rejse sammen?

Meget mere af Thailand

Udsøgte hoteller

Udsøgte hoteller

Med jer hele vejen fra pandekager til pad thai

Med jer hele vejen fra pandekager til pad thai

Rejser der passer lige til dig

Om Thailand

Om Thailand

Thailand – ”Smilets land” byder jer velkommen til alle muligheder

Thailand er et skønt og afslappende rejsemål, og når vinteren raser i Danmark, så lokker Thailand med skønne, hvide sandstrande og krystalklart badevand. I Thailand finder du alverdens eksotiske oplevelsesmuligheder. Tag for eksempel på tur i tuk-tuk gennem Bangkoks farvestrålende gader, eller besøg de mange templer med smukke Buddha-statuer omgivet af legesyge abekatte og smukke farverige flodmarkeder. Thailand har alt det, der gør en ferie unik, solrig og farvestrålende. Vi har dansktalende rejseledere i Thailand, så du kan føle dig helt tryg, når du rejser med Bravo Tours til ”Smilets land”. Bestil din ferie med Bravo Tours. Vi er med dig hele vejen.

Læs mere om Thailand her.

Find let din rejse til Thailand

Vores rejsemål i Thailand

Bangkok

Spændende og kontrastfyldt storby
Find din rejse her >

Hua Hin

Kongefamiliens foretrukne rejsemål.
Find din rejse her >

Khao Lak

Ro, autenticitet og lækre strande.
Find din rejse her >

 

Koh Chang

Thailands uspolerede ferieparadis!
Find din rejse her >

Koh Samet

En lille perle gemt i Siam-bugten.
Find din rejse her >

Krabi/Ao Nang

Spektakulære klippeformationer.
Find din rejse her >

Phuket

Skønne strande og krystalklart vand.
Find din rejse her >

 

Koh Yao Noi

Ubeskrivelig paradis-ø.
Find din rejse her >

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Thailand.
Se billeder og video her >

 

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Thailand.
Se vores hoteller her >

Find rejse til Thailand

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Pakkerejse med rutefly

 • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
 • Tryghedspakken
 • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
 • Et stk. bagage indgår i prisen
 • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27

Hoteller i Thailand

Thailand med dansktalende rejseleder

Når du rejser med Bravo Tours til Thailand, så bliver du mødt af en dansktalende rejseleder. For selvom du er på ferie i et fantastisk og eksotisk land, så er Bravo Tours ferie på dansk. Vores dansktalende rejseledere ved en masse om Thailand og står klar til at hjælpe dig med at finde gode restauranter, booke udflugter eller guide dig til andre gode oplevelser. Det er altså bare rarest, at det foregår på dansk, hvis du har brug for hjælp, eller hvis uheldet skulle være ude. Så du kan rejse trygt med Bravo Tours til Thailand.

 

Hvornår er det bedst at rejse til Thailand?

Hvis du skal på ferie til Thailand, så er den bedst at rejse mellem november/december til starten af marts. Her får du nemlig den køligste og tørreste periode med flest solskinstimer og temperaturer mellem 25–32 °C. Thailand er, især på grund af ferieklimaet, den foretrukne feriedestination i Sydøstasien.

Badeferie eller rundrejse? Bestil din ferie til Thailand her

Hos Bravo Tours tilbyder vi mange forskellige rejseformer i Thailand. Du kan vælge badeferie, rundrejser med dansktalende rejseleder eller private rundrejser med familien eller en lille gruppe. Vores rejser tager dig både til det sydlige Thailand, hvor du kan komme på badeferie i Phuket, Khao Lak, Krabi, Koh Ya Noi og Hua Hin. Her finder du et væld af dejlige strande og mange restauranter med mad fra det thailandske køkken. Så hvis du elsker sol og strand, så er rejsemålene i det sydlige Thailand helt sikkert noget for dig.


Vælger du en badeferie i Phuket eller andre dele af Thailand, bestemmer du selv din flyrejse og rejselængde. Transfer til og fra hotellet kan tilkøbes på alle vores hoteller. Vores dansktalende rejseledere biver I Hua Hin. Du kan også besøge en af verdens mest berømte storbyer, Bangkok.

Drømmer du om en rejse til Thailand, hvor store oplevelser, gyldne templer, den thailandske kultur og magiske naturoplevelser står på programmet? Så er du nødt til at tage på rundrejse og opleve det magiske, ægte Thailand. Hvis du vælger en rundrejse med dansktalende rejseleder, så bliver du allerede mødt af vores rejseledere i lufthavnen. Vi rejser på rundrejse som gruppe på bestemte datoer og følges ad fra start til slut.

Hos Bravo Tours tilbyder vi rundrejser for enhver smag, men én ting er sikkert – de indeholder alle sammen spændende kultur, forunderlig natur og fantastiske strande. Du kan se vores udvalg her på siden.

Hvad med en privat rundrejse? Private rundrejser er for dig, der ønsker at rejse på egen hånd eller gerne vil rejse med en mindre gruppe. Her har vi bestilt alt til dig på forhånd, så du bare kan have fokus på at indoptage alle oplevelserne. Du bestemmer selv, hvornår du ønsker rejsen, men rejselængden er fastsat og fuld af mindeværdige eventyr. Du finder vores udvalg her på siden.

Hvad kan du lave på din ferie til Thailand?

I Thailand kan du opleve lidt af hvert. Hvis du drømmer om at se frodige regnskove, så kan du tage med på en tur i junglen. Hvis du er til lidt mere action, kan du også tage på dykkerture og se farverige fisk – Nede i de farvestrålende dybder kan du opleve alt fra små, søde Nemofisk til havskildpadder, hajer og kæmpestore rokker. Naturen er i det hele taget fuldstændig bjergtagende i Thailand med smukke vandfald, frodige bjerge, barske klipper og kridhvide sandstrande. Thailand venter på dig igen og igen. Har du først været her, så vender du med stor sandsynlighed tilbage.

Spil golf på ét af verdens fineste golfbaner

I Thailand oplever du flere af verdens fineste golfbaner, så hvis du elsker at spille golf, så kan du med fordel pakke golftasken og dit gode golf-humør. Her er masser af baner, du kan slå ud på. Så besøg de pragtfulde, drømmelignende golfbaner. En oplevelse, du sent vil glemme.

Billig shopping og hyggelige markeder

Hvis du er til shopping og gode tilbud, så kan du også godt glæde dig til at besøge Thailand. Thailand er nemlig lig med billig shopping på farvestrålende markeder. Her kan du købe alt fra lækre tasker, smukke tørklæder, billig elektronik og alverdens nips. Du kan også gøre et godt kup, og købe et sæt skræddersyet tøj med hjem til en virkelig attraktiv pris.

Meditation eller massage nær de hvide strande

Meditation er en stor del af den buddhistiske religion, og vil du have fred og ro til at samle tankerne, så giver Thailand dig også masser muligheder for netop dét. Her kan du for eksempel blive forkælet med en oplivende spabehandling – hvem drømmer ikke om en afslappende rygmassage i smukke strande til lyden af palmernes susen og bølgernes brusen efter en lang, kold vintertid i Danmark? Her lader du for alvor dine batterier op igen i solens nærende stråler.

Fakta om skønne Thailand: Smilets land

Thailand ligger i Sydøstasien, og er et land på størrelse med Spanien. 65 millioner indbyggere står klar med åbne arme, når du ankommer til Thailand. Landet og ikke mindst befolkningen er nemlig kendt for deres utrolige gæstfrihed og imødekommende facon. Knap 95 % af thaierne er buddhister, en religion med meget varme, tolerance, næstekærlighed og gæstfrihed. Thailand er derfor et rejsemål, hvor alle uanset køn, alder og status kan føle sig velkomne.

Thailand er et konstitutionelt monarki med en meget værdsat kongefamilie i spidsen. Thaierne forguder deres kongefamilie og opfører mange smukke ceremonier, paladser og monumenter til deres ære. Demokrati er udbredt, og folket vælger selv deres politiske leder.

Bravo Tours har stor erfaring med Thailand, og vi har nøje udvalgt vores destinationer, hoteller og udflugter. Thailand ligger 15 grader nord for Ækvator og tilbyder et lækkert tropisk klima med temperaturer mellem 24 og 38 grader.

Værd at vide inden du bestiller en af vores Thailand-rejser

Inden din rejse går til Thailand, så er der en række ting, du bør holdes styr på. Derfor giver Bravo Tours dig et hurtigt overblik over alt det, som er vigtig information at vide om Thailand - og som kan have betydning for din rejse. Du kan læse alt den nyttige information herunder:

Transfer

Alle vore rundrejser er altid inklusive transfer mellem lufthavne og hoteller.

Tidsforskel

+ 6 timer om vinteren i forhold til Danmark

Pas og visum

Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder fra hjemrejsedatoen fra Thailand. Er opholdet under 30 dage, så kræves der ikke visum. I flyet får du udleveret et ind- og afrejsekort, som du skal udfylde og aflevere i paskontrollen.

Valuta
Valutaen i Thailand hedder Thailandske Bath (THB). De fleste hoteller, butikker og restauranter accepterer også internationale kreditkort.

Forandrede strande

De thailandske myndigheder har fjernet alle former for ulovlig, kommerciel virksomhed fra strandene – det gælder blandt andet for liggestolsudlejning og strandcaféer. Det betyder, at vores rejsemålsbilleder og film kan give et fejlagtigt indtryk, idet de stammer fra dengang, strandfaciliteterne stadig fandtes. Strandene er naturligvis lige så dejlige, men serviceudbuddet kan altså være mindre end billeder og film skildrer.

Transport
Der kører både tuk-tuk’er mellem flere områder samt lokalbusser. Det er billigt, sikkert og nemt at komme rundt i Thailand.

Elektricitet
I Thailand benytter de ofte fladbenede stik med 220v, men de fleste hoteller har dog også stik til europæiske stik. Alternativt kan du købe en omforme i diverse supermarkeder og kiosker.

Depositum på hotellet
Mange badeferiehoteller i Thailand tager en sikkerhedsdeponering på ca. 500-1.000 DKK, når du checker ind. Du kan betale med kort eller kontanter. Bruger du betalingskortet, så reserveres pengene på kortet. Da tilbagebetaling af depositum er via lokale banker, kan det tage 4-6 uger inden beløbet igen er tilgængeligt på dit kort efter hjemrejse. Betaler du med kontanter, så bliver beløbet refunderet i forbindelse med, at du tjekker ud, hvis alt er som det skal være.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Thailand Se på kort

Hovedstad: Bangkok Valuta: Baht Tidsforskel: +6 timer Sprog: Thai Befolkningstal: Ca. 67,9 mio.
Gennemsnitstemperatur
32° januar
33° februar
34° marts
35° april
34° maj
33° juni
33° juli
33° august
32° september
32° oktober
32° november
31° december