Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
  • Perfekt til familieferien
  • All Inclusive og strandhotel
  • Projektgård med dyr, som børn kan hjælpe med at passe
  • Mindst en opvarmet pool
  • Store familiesuites med to badeværelser og have

Jandia Princess - Family

4
Her får du
  • Perfekt til familieferien
  • All Inclusive og strandhotel
  • Projektgård med dyr, som børn kan hjælpe med at passe
  • Mindst en opvarmet pool
  • Store familiesuites med to badeværelser og have
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Jandia Princess - Family

  • Aircondition
  • All Inclusive
  • Børnepool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Max. 100 m til strand

Familiehotel med høj standard

På Jandia Princess får du den perfekte familieferie. Det gode og omfangsrige All Inclusive-koncept gør ferien bekymringsfri. Hotellet ligger lige ned til den 28 km lange Jandía-strand ved Esquinzo, hvor det gyldne sand er klar til at tage imod jer. Hotellet har en lille projektgård, hvor der findes høns, geder og urtehave. Her bliver hotellets små gæster inviteret til at komme og hjælpe til med at passe dyrene og dyrke det lille jordareal som findes.

På Jandia Princess er det ikke vand, du kommer til at mangle. Hotellet har 6 pools, dog er nogle kun med adgang, hvis man har købt voksenkonceptet. Dette kan tilkøbes for 5 euro ekstra pr. dag. Poolområdet har mindst en pool, der er opvarmet. Ved alle pools er der masser af nye liggestole og flere forskellige poolbarer at vælge imellem. Poolhåndklæder er gratis inklusive skift 2 gange i ugen. Ved det store poolområde findes balinesiske drømmesenge (mod ekstra betaling)!

Flere gange om ugen er der underholdning i form af live musik. 

Sådan bor du
Alle værelser er indrettet med bal/terrasse, separat bad/toilet, et lille køleskab, TV, aircondition og safebox. Wifi på værelset koster 19€ pr. uge pr. enhed.
 
Dobbeltværelser: 
Store og velindrettede dobbeltværelser på ca. 32 m2 med sofaseng samt alm. dobbeltseng. Det er muligt at få et handikapvenligt værelse – spørg din rejsekonsulent. Her kan bo op til to voksne og to børn.

Familieværelser: Et familieværelse består af to dobbeltværelser (2 x 32 m2) med en dør i mellem. Det betyder, at du har to soveværelser samt to badeværelser. Her kan bo op til fire voksne og to børn.

Suiter: I de store suiter er der to badeværelser, en stue og et soveværelse. Det ene af badeværelserne tilhører stuen, og det andet tilhører det store og rummelige soveværelse. Stor terrasse og egen lille have, hvor børnene kan boltre sig. Værelset er ca. 64 m2 og her kan bo op til to voksne og to børn.

Pension
Dit ophold på Jandia Princess er med All Inclusive. Med almindelig All Inclusive har du adgang til én af hotellets a la carte restauranter pr. ophold.

Det er muligt at tilkøbe All Inclusive Plus, der inkluderer internationale mærker af drikkevarer (dette er ikke inkluderet i All Inclusive - her er lokale mærker med). Med All Inclusive Plus får du desuden et sort armbånd, der giver adgang til både familie- og voksendelen af hotellet samt adgang til en af  hotellets a la carte restauranter med et besøg. Dertil kommer gratis safeboks på værelset.

Dresscode i restauranterne om aftenen: mænd skal bære lange bukser og mindst t-shirt med ærmer.

Mere om Jandia Princess - Family
Der findes spa/wellness, fitness, souvenirbutik, lille indkøbskiosk, animation, grøntsagshave og lille dyrehave i forlængelse af børneklubben (4-12 år) Børn under 4 er også velkomne i børneklubben, dog med følgeskab af en voksen. Nogle faciliteter er der kun adgang til med voksenkonceptet. Det gælder bl.a. fitness, tyrkisk bad, sauna og welness, hvor man skal være minimum 18 år og betale 5€ pr. ting pr. dag. Hotellets family sektion er særdeles velegnet til børnefamilier. På den anden side af vejen kan du blandt andet leje padel- og tennisbaner. Tennisbaner kan lejes for 16 € og tennisudstyr til 5 € pr. ketsjer. Padelbanerne lejes for 10 € pr. person.

Hotellet har to a la carte-restauranter. Der er inkluderet en aften på hver af restauranterne pr. ophold. I lavsæsonen lukker den ene restaurant, hvorfor der kun er inkluderet en aften pr. ophold i denne periode.

Alle priser vedrørende leje og gebyr er vejledende.

Bemærk: For at mindske ventetiden ved check-in, kan du med fordel checke ind online via hotellets hjemmeside, klik her. Vælg Jandía Princess, dit foretrukne sprog, reservationsnummer (dit billetnummer fra Bravo Tours) samt dato for check-in. Herefter skal du udfylde supplerende information om alle gæster tilknyttet dit billetnummer. Du vil så modtage en QR-kode, som du skal gemme på telefonen, og scannes i receptionen ved check-in.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 100 meter
Afstand til centrum 6 km, Morro Jable
Afstand til lokalt centrum 6 km, Morro Jable
Afstand til lufthavn 78 km
Afstand til minimarked 100 m
Afstand til restauranter 1,6 km
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 512
Bar Ja
Byggeår 1997
Børneklub International
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 3
Familie Ja
Fitness Ja, mod gebyr
Hårtørrer Ja
Jacuzzi Ja, mod gebyr
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Opvarmet pool Ja, i vinterperioden
Padel tennis Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2012
Restaurant Ja
Safebox Ja
Sauna Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Strandhåndklæder Ja
Tennis Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis i reception - mod gebyr på værelse

Adresse
Playa de Esquinzo
Tlf.:(0034) 928544089

All Inclusive

All Inclusive

Måltider:

To af dagens måltider serveres fra buffet i hovedrestauranten Antigua i følgende tidsrum:
Morgenmad: Kl. 07.30-10.00
Aftensmad: Kl. 18.00-21.30

Dagens midterste måltid serveres i hotellets anden restaurant La Choza i følgende tidsrum: 
Frokost: kl. 13.00 - 15.00


Drikkevarer:
Kl. 10.00-23.00 - Lokale drikkevarer (kaffe, te, vand, sodavand, vin, øl og spiritus). 

Ikke inkluderet:
Alt er inkluderet i hotellets voksenkoncept.

Mellemmåltider:
”All day snacks” i alle barer og i La Choza restaurant. 

På Jandía Princess arbejdes der med fire forskellige All Inclusive-armbånd: Blå, gult, sølv og sort.

Det blå er til gæster i familieafsnittet, gult et til børn op til 17 år, sølv er til gæster i voksenafsnittet og sort er Premium.

Gæster, der bor på familieafsnittet, har blå armbånd med All Inclusive og har adgang til hotellets fællesområder. Dette inkluderer bar, pool, restauranter mm. Der hører også et besøg i hotellets A la Carte restaurant El Lagar med. Man har dog ikke adgang til hotellets adult områder med blå armbånd.

Børn op til 17 år får et gult armbånd, der gælder til det samme som det blå armbånd - dog uden alkoholservering.

Gæster, der bor i voksenafsnittet har sølvarmbånd og har adgang til det samme som blå armbånd men også desuden til voksen-områderne. Dette er wellness, fitness, nudist- og chill out poolområderne. Med sølvarmbåndet har man desuden to restaurantbesøg inkluderet: Et besøg på a la carte-restauranten El Lagar samt et i La Choza, hotellets grillbuffet.

Det sorte armbånd har samme faciliteter som sølv, her er der dog også inkluderet internationale drinks i All Inclusive-programmet.

I hotellet reception har du mulighed for at opgradere dit armbånd. Du kan også købe en premium-pakke. Den indebærer sort armbånd, fyldt minibar ved ankomst, gratis WiFi på hele hotellet, en velkomstgave, badekåber og tøfler samt daglig vand på flaske. 

Åbningstider i øvrige restauranter på Jandia Princess: 

Hotellets grillrestaurant og a la carte restaurant har typisk åbent til aftenservering to gange om ugen på varierende dage. Forhør dig derfor om åbningsdage under dit ophold. Når restauranterne har åbent er det i følgende tidsrum: 

La Choza (a la carte restaurant) 
kl. 19.00 - 21.30 kun for voksne

El Lagar (grillbuffet) 
kl. 18:30 - 21:30 for alle


Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail