Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Funchal

Om Funchal

Om Funchal

Funchal – betagende smuk blomsterflor

Funchal er ø-gruppens omdrejningspunkt. Byens gamle kvarter charmerer enhver, mens byens rigdom også afspejler sig i de mange bygninger, lækre restauranter og parker med smukke blomster.

Lidt af det hele
Funchal er øgruppens hovedstad og omdrejningspunkt. Byen ligger i den sydlige del af Madeira og er omkranset af klipper, der beskytter byen. De gamle kvarterer er mere end 500 år gamle, og det giver en fantastisk autentisk stemning i en ellers meget moderne by, der efter sigende er Portugals rigeste. Funchal byder på smukke bygninger fra kolonitiden, dejlige hoteller, lækre restauranter, parker med betagende blomsterflor, hyggelige caféer og elegante butikker med kendte mærkevarer. Du vil uden tvivl også nyde stemningen i det charmerende havneområde. Bravo Tours har fundet en række skønne hoteller, som alle ligger godt og centralt i Funchal – enten tæt på bycentrum, stranden eller de fascinerende havpools. Her er lagt op til alle tiders ferie.

Autentisk marked i Funchal
I Funchal skal du besøge Mercado dos Lavradores. Et marked, som afholdes hver dag undtagen søndag og helligdage i en stor Art Deco-bygning i den gamle bydel. Her sælger bønderne deres afgrøder, kød og blomster. Du kan købe lokalproduceret vin, friskfanget fisk og traditionelt kunsthåndværk fra Madeira.

Madeira Story Center
Er du en smule historieinteresseret og vil vide noget om Madeiras spændende historie, så skal du uden tvivl besøge Madeira Story Center, der ligger i Zona Velha i Funchal. Her får du historien fortalt interaktivt på flotteste vis. Du kan skam også se en signeret fodboldtrøje, der har tilhørt fodboldikonet Cristiano Ronaldo, for han stammer nemlig fra Madeira.

Gå på opdagelse i de gamle kvarterer
Har du gode traveben, kan vi anbefale, at du i løbet af din ferie i Funchal går på opdagelse i byens ældste kvarter, Se, hvor domkirken ligger. Fortsæt videre til bydelen Santa Maria, hvor Santiago-fortet ligger som vidnesbyrd om tidligere mere krigeriske tider.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail