Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Praktisk information om Cambodia

Vigtige informationer

Bravo Tours har fornøjelsen at byde velkommen til ”Cambodjas glemte skatte”. Her er en række praktiske og almene informationer - som du bedes læse - til gavn og glæde for din kommende drømmerejse.

Pas og visum
Der er krav om visum, når du – som dansk statsborger - rejser til Cambodja. Visum får du ved indrejsen til Cambodja, og ansøgningsformularen udleveres på flyet. Du skal være opmærksom på følgende:

• Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra hjemrejsedatoen.
• Du skal have 2 blanke sider i dit pas.
• Du skal medbringe et vellignende pasfoto
• Du skal afregne 35 USD i kontanter

Du kan finde flere oplysninger på Udenrigsministeriets hjemmeside: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/cambodia-pas-og-visum/#_blank

Du kan finde general information om visum ved ankomst til Cambodja her: http://www.embassyofcambodia.org/faq.html

Flyselskab
Når du rejser med Bravo Tours til Cambodja ,flyver du med Thai Airways. Der er flyskifte i Bangkok. Du kan også tilslutte dig rundrejsen efter vores Vietnam-rundrejse eller forlænge Cambodja-rundrejsen med rundrejse i Thailand.

Bagage
På rejsen til Cambodja må du medbringes et stk. bagage på maksimalt 20 kg + 1 stk. håndbagage på maksimalt 7 kg pr. person.

Ankomst til Cambodja
Vi ankommer til Phnom Penh.

Tidsforskel
Der er 6 times tidsforskel på Danmark (vintertid) og Cambodja.

Kontanter og kreditkort
Vi anbefaler at medbringe USD, som veksles til Riel (KHR) ved ankomsten på vekselkontorer. Der kan også betales med de mest almindelige kreditkort i de store byer og på hoteller, restauranter og butikker. De store byer har også kontantautomater, hvor lokalvaluta kan hæves. USD kan visse steder også bruges som betalingsmiddel, og du får lokal valuta retur.

Vaccinationer
Kravene om vaccinationer ændres jævnligt. Inden afrejsen bør du derfor sikre dig, at du har de anbefalede eller krævede vaccinationer. Kontakt derfor egen læge.

Drikkepenge
Drikkepenge er naturligvis helt frivilligt, men er en naturlig del på rundrejsen i Cambodja. Du skal beregne ca. kr. 35 pr. dag.

Vejr og klima
Cambodja har et tropisk Klima som - i vores vinter halvår fra november til marts - er lunt og tørt. Gennemsnitstemperaturen er ca. 26 grader.

Elektricitet
Adapter skal medbringes. Cambodja har både 110 og 230 volt. Stikkene kan være både med 2 og 3 ben samt flade og runde.

Etikette
I Cambodja er der andre skikke end i Danmark. Vi viser altid landet respekt ved at overholde de religiøse og kulturelle skikke, der er i landet. Vores erfarne rejseleder informerer om de uskrevne regler, der er for landet. F.eks opfattes det stødende at vise kærtegn offentligt eller holde i hånd. Det er heller ikke alle steder velset at fotografere. Vi opfordrer til at overholde de regler, der informeres om undervejs på rejsen. Er du i tvivl så spørg din rejseleder.

Rejseforsikring
Bravo Tours anbefaler altid, at der tegnes rejseforsikringer, når man rejser til udlandet. Deltager du på en rundrejse i Cambodja med Bravo Tours, er det et krav, at du er forsikret gennem en rejseforsikring. Bravo Tours hjælper gerne med at tegne den rigtige rejseforsikring.

Rejseleder
Vi oplyser gerne, hvem der kører vores rundrejse, hvis muligt. Det er dog med forbehold for uforudsete ændringer, der gør, at han eller hende alligevel ikke kan køre rundrejsen. Her finder vi selvfølgelig en anden, dygtig rundrejseleder.

Hjemrejse
Ved ankomsten til lufthavnen er rejselederne behjælpelige ved check-ind. Efter indtjekningen går du videre til ”departures”. Herfra er du på egen hånd og skal gå til den gate, hvorfra flyet boarder. Tjek tid og gate nr. på skærmene i lufthavnen.

GOD TUR
Bravo Tours håber, du får en rigtig god og uforglemmelig oplevelse. Vi lytter gerne til ris og ros, og vi håber, du vil give dig tid til at udfylde det spørgeskema, der udleveres på turen. Endnu engang tak, fordi du valgte Bravo Tours og velkommen til Cambodja. Vi anbefaler, at du læser billetten grundigt igennem og kontakter os, hvis der er tvivlsspørgsmål.

Del denne side via E-mail