Fuglesang, elefanttrut og løvebrøl

Rejselængde 14 Nætter
Pris fra 23 januar 2024 31.299 kr
31.479 kr
Se alle afgange

På denne helt specielle safaritur kombinerer vi de klassiske nationalparker som Masai Mara og Lake Nakuru i vores fotojagt på Afrikas smukke fugle, de store rovkatte og savannens kæmper. På Sebastian Kleins anbefaling kører vi også helt ud til Victoria-søen og bevæger os ind i regnskovsreservatet Kakamega Forest. Et vidunderligt habitat berømt for sine 60 orkidé-arter og en overflod af fuglearter og sommerfugle. 

Denne helt specielle safari er baseret på vores charterfly og badeferie på Kenya Kysten, men den kan også bestilles som enkeltstående safari evt. med badeferie, hvor man flyver tur/retur fra Danmark til Nairobi med rutefly.

Afrejse fra
 • København (CPH)
Rejsens højdepunkter
 • Safari-ekspert - Sebastian Klein
 • Regnskovsreservatet Kakamega Forest
 • Great Rift Valley og Lake Nakuru
 • Fantastiske Masai Mara
 • 6 dage på Kenya Kysten
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark

Vi skal tidligt op og have luft under vingerne på vores færd fra Danmark til Mombasa. Vi ankommer om aftenen, og der vil være transfer fra lufthavnen til dit valgte kysthotel. 

Dag 2
Velkommen til Diani Beach
Velkommen til Diani Beach

Dagen byder på velkomstmøde og tid til fri disposition ved Diani Beach, hvor der er alle muligheder for at lande og bare nyde livet ved Kenya Kysten. 

Dag 3-4
Nyd livet ved Diani Beach
Nyd livet ved Diani Beach

Den står på barfodsferie og ren livsnyderi ved Diani Beach, hvor der er god tid til at udforske de spændende udflugtsmuligheder i området. Du vil ikke fortryde at gribe snorkeludstyret og stikke hovedet under havoverfladen ud for Diani Beach, hvor verdens næstlængste koralrev venter med et rigt undervandsliv. 

Dag 5
Videre til Nairobi
Videre til Nairobi

Vi kører til Mombasa Lufthavn hvorfra vi har ca. en times flyvetur med indenrigsfly til Nairobi Lufthavn. Herfra er der ca. en halv times køretur til Hotel Tamarind Tree, hvor den står på afslapning ved poolen eller kort byrundtur i Nairobi.

Dag 6
På safari med Sebastian Klein
På safari med Sebastian Klein

Vi spiser en tidlig morgenmad på hotellet, hvorefter vi samles til en præsentation af programmet ved Sebastian Klein samt ved Bravo Safaris rejseleder, Bjarne Jensen.

Og så skal vi afsted på eventyr. Vi skal blandt andet på en oplevelsesrig bådtur på Naivashi-søen blandt flodheste i et sandt fugleparadis. Vi overnatter på Naivasha Sopa Lodge direkte på søbredden af den smukke ferskvandssø.

Dag 7
Great Rift Valley og Lake Nakuru
Great Rift Valley og Lake Nakuru

I dag bliver vi i bunden af det geologiske fænomen, The Great Rift Valley, og næste stop er ved Afrikas lyserøde sø, Lake Nakuru. Søen er berømt for sine titusindvis af flamingoer og jagende fiskeørne samt det helt unikke syn af næsehorn, der græsser langs søbredden. I jagten på de store oplevelser, varierer vi en stille vandretur med kørsel i safaribiler. Vi overnatter på Lake Nakuru Lodge.    

Dag 8
Videre til Victoria-søen og regnskoven

I dag kører vi videre til Victoria-søen og Kakamega regnskoven i det vestlige Kenya. Vi spiser picnic og har masser af fotostop undervejs. Kakamega er den eneste tilbageværende regnskov i Kenya, og området er et eldorado for naturelskere. Vi bor midt i regnskoven på Rondo Retreat i charmerende træhytter fra 1948. De lokale omtaler lodgen som ”stedet hvor tiden står stille”. 

Dag 9
På tur i regnskoven

Hele dagen udforsker vi Kakamega Forest National Reserve til fods, hvor der venter bird-watching i verdensklasse. Vi citerer fra nationalparkens hjemmeside: ”380 varianter af træer, 330 fugle og 400 sommerfugle arter, 27 forskellige slags slanger, 7 primater og m.m.  Vi sover endnu en nat i regnskoven på Rondo Retreat.

Dag 10
Videre til Masai Mara

Turen fra Kakamega til Masai Mara er lang, men den giver os et fantastisk indblik i livet på landet i Kenya. Vi holder kaffepause ved Victoria-søen og spiser picnic og gør stop i Enonkishu Conservancy for at besøge en af de sidste Masai nomade-stammer.

De næste tre nætter bor vi i Fig Tree Tented Camp i Masai Mara. Campen ligger dramatisk ved en bugtning af Talek-floden, der er fyldt med flodheste og krokodiller.

Dag 11
Game drive i Masai Mara
Game drive i Masai Mara

Vi står tidligt op for at køre på den første gamedrive i verdensberømte Masai Mara. Vi skal afsted igen senere på dagen. Masai Mara har en af verdens største koncentrationer af de store rovkatte, så der er garanti for drama og store oplevelser.  Vi overnatter i Fig Tree Camp. 

Dag 12
Safarioplevelser i Masai Mara
Safarioplevelser i Masai Mara

Der venter os endnu en dag med store safarioplevelser i Masai Mara. Vi skal på udkig i områderne langs floderne Talek og Mara og på de enorme sletter. For de morgenfriske er der mulighed for at tilkøbe et eventyr og flyve i luftballon over nationalparken. Vi overnatter igen i Fig Tree Camp.

Dag 13
Tilbage på kysten
Tilbage på kysten

Vi spiser en tidlig morgenmad på Fig Tree Camp, og når bilerne er pakket, kører vi de små 6 timer retur til Nairobi Lufthavn for at flyve tilbage til Kenya Kysten og den fantastiske strand Diani Beach. Der venter en kort transfer til hotellet på kysten, hvor vi tjekker ind på vores valgte strandhotel til mere barfodsferie, hvor vi rigtig kan fordøje indtrykkene fra de sidste dages safari. 

Dag 14
Sidste feriedag på Kenya Kysten
Sidste feriedag på Kenya Kysten

Vi nyder den sidste feriedag på vores valgte strandhotel ved Kenya Kysten og fordøjer safari-oplevelserne i de mest fantatiske, tropiske omgivelser. 

Dag 15
Afsted mod Danmark
Afsted mod Danmark

Vi tjekker ud fra vores kysthotel ved middagstid. Et senere check ud-tidspunkt kan forhandles direkte med hotellet. Der er transfer til Mombasa lufthavn  i løbet af eftermiddagen, og så venter en natflyvning retur til Danmark.  

Dag 16
Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark

Vi lander på dansk jord tidligt om morgenen. 

Datoer og priser

 • Rejsende
ShortTagLine

Her får du

 • Safari-ekspert - Sebastian Klein
 • Regnskovsreservatet Kakamega Forest
 • Great Rift Valley og Lake Nakuru
 • Fantastiske Masai Mara
 • 6 dage på Kenya Kysten
IncludedTagLine

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Direkte fly t/r til Kenya Kysten
 • Safari-ekspert - Sebastian Klein
 • Dansktalende rejselederservice
 • Ophold ved Kenya Kysten for 5 overnatninger
 • 7 dages safari inkl. helpension
 • Al safarikørsel med dansktalende rejseleder og lokal chauffør
 • Alle entreer til safariparker og reservater
 • Transport mellem hotel og lufthavn
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
NotIncludedTagLine

Dette er ikke inkluderet

 • Luftballon-tur
 • Visum til Kenya fra USD 55
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge fra USD 8-10 pr. safaridag pr. person
 • Eventuelle vaccinationer
 • Udflugter på kysten
 • Rejse- og afbestillingsforsikringer

Indkvartering

Hotel Tamarind Lodge

Hotel Tamarind Tree er beliggende i Langata-området i Nairobi, Kenya. Hotellet er kendt for sin ro og fredelige atmosfære, der er en oase midt i byen. På hotellet finder du en restaurant, bar og udendørs swimmingpool. Du bor på et standardværelse med aircondition, tv, minibar og gratis WiFi. . 
Se hotellet her >

Lake Naivasha Sopa Lodge

Denne lodge har en fantastisk beliggenhed næsten ned til Lake Naivasha. Med placeringen af lodgen kommer også et rigt dyreliv som kan opleves omkring lodgen og om natten kommer flodhestene ofte op og græsser. Du bor i hytter placeret i en frodig have - og på lodgen finder du også pool, bar og en hyggelig restaurant. 
Se lodgen her >

Lake Nakuru Lodge

Beliggende ved bredden af Lake Nakuru finder du Lake Nakuru Lodge. Her får du en autentisk safari-oplevelse og beliggenheden giver dig mulighed for at se et rigt dyreliv, herunder de berømte flamingoer i søen. På lodgen finder du restaurant, bar og swimmingpool.  Du bor i standardværelser med udsigt over parken.  
Se lodgen her >

Rondo Retreat Center

Rondo Retreat Center ligger midt i regnskoven, Kakamega Forest.  Retreatet er kendt for sin smukke beliggenhed midt i skoven og dens afslappende atmosfære. Blandt de lokale er lodgen kendt som ”stedet hvor tiden står stille. Vi bor i charmerende træhytter fra 1948. På retreatet finder du en smuk have med en swimmingpool, spa og massage (mod gebyr)  
Se lodgen her >

Mara Fig Tree Camp

Mara Fig Tree Camp ligger tæt på Talek-floden og central placeret i Masai Mara Game Reserve. Herfra er det let at komme langt omkring i reservatet. Du bor i lukusteltet med en fantastisk udsigt over Talek-floden, så der kan følges med i dyrelivet ved floden. 
Se lodgen her >

Vælg mellem alle vores hoteller til din badeferie

Kenya Kysten

Kenya Kysten er 536 kilometer lang med endeløse strande og krystalklart vand. Kort fortalt er det et ægte bountyland! Læn dig tilbage under en af de vajende palmer og nyd livet – bedre bliver det ganske enkelt ikke. Kystens tropiske klima skaber de ideelle betingelser for en dejlig solferie med en gennemsnitstemperatur på omkring 30 grader. Ud for kysten ligger også et er verdens længste koralrev, der byder på mange smukke oplevelser og fantastiske hoteller.
Se hoteller her >
De viste priser ved hoteller er uden safari

PDF-program

Del denne side via E-mail