Det store ø-hop i Atlanterhavet

0
Kommer snart Se lignende rundrejser

Få den fulde oplevelse af Azorerne, når vi tager på ø-hop i Atlanterhavet. De fleste gæster besøger São Miguel, når de besøger Azorerne, men på denne rejse tager vi til intet mindre end fire ud af de ni fantastiske øer i ø-gruppen.

På rejsen udforsker vi den fascinerende UNESCO-arv, lavagrotter og den spændende historie på øen Terceira. På Pico nyder vi en dag i vinens, hvalernes og vulkanernes tegn, når vi besøger de kendte vinmarker, hvalfangstmuseet og øens højeste punkt – vulkanen Pico, der rækker 2.351 meter mod himlen. På Faial, der er særligt kendt blandt sejlere, oplever vi Capelinhos-vulkanen, der var i udbrud i 13 måneder og skabte en helt ny ø. Vi ser også øens imponerende store vulkankrater. Og på endelig venter Furnas-krateret med kogende kilder, den botaniske have Terra Nostra parken, Ungdommens Kilde og en af Europas sidste teplantager på São Miguel.

Det er uden sammenligning en af vores mest populære rejser til Azorerne – og ikke mindst en oplevelse, du aldrig glemmer!

*Udflugterne i dagsprogrammet kan køres i en anden rækkefølge. Den rigtige rækkefølge oplyses ved ankomst til rejsemålet.

Rejsens højdepunkter
 • Oplev fire ud af ni øer
 • Heldagstur til Furnas på São Miguel
 • Ø-rundtur på Terceira
 • Oplevelser på Pico – vin, hvaler og vulkaner
 • Besøg på Faial med vulkanen Capelinhos
Og meget mere

Datoer og priser

Beklager, vi kunne desværre ikke finde nogen rejser på den valgte dato.

Dagsprogram (Eksempel på hvordan programmet kan se ud)

Dag 1
Sâo Miguel
Sâo Miguel

Ankomst til Sao Miguel og indkvartering i Ponta Delgada.

Dag 2-3
UNESCO-arv, lavagrotter og historie på Terceira
UNESCO-arv, lavagrotter og historie på Terceira

Vi fortsætter videre til São Miguels naboø, Terceira, hvor vi bor i en af Atlanterhavets ældste byer Angra, som også er udnævnt af UNESCO som en bevaringsværdig by (der er mulighed for at tilkøbe en byrundtur i Angra direkte på rejsemålet). På vores ø-rundtur besøger vi bl.a. Monte Brasil, hvor det gamle fort ligger, og hvor meget af øens historie stammer fra. Midt på øen besøger vi lavagrotterne Algar do Carvão. Det er en fascinerende oplevelse, og vi får muligheden for at gå ned i en gammel, tømt vulkan. Terceira er berømt for sin tyreleg, der dog ikke må forveksles med den spanske tyrefægtning. De mange tyre ses på de grønne, smukke græsmarker rundt på øen med de mange malkekøer. Vi hører mere om legen, når vi kører rundt. Øen er også kendt for sine mange oste, som vi også får lov at smage på, ligesom der er mange, smukke udsigtspunkter. Vi besøger bl.a. et over den smukke by Praia de Victoria.

Dag 4
Capelinhos-vulkanen på Faial
Capelinhos-vulkanen på Faial

Efter morgenmaden på hotellet pakker vi kufferten. I dag forlader vi Terceira og fortsætter mod øen Faial.
Faial er kendt af mange sejlere, som ligger i havn i Horta, når de krydser Atlanterhavet. Efter ankomsten til Faial begiver vi os ud på en halvdagstur, hvor vi kommer rundt på hele øen. Vi oplever blandt andet Capelinhos-vulkanen, der fra september 1957 var i udbrud i 13 måneder og skabte en helt ny ø, der blev landfast med Faial. Området skiller sig meget ud fra resten af øen og giver et imponerende indtryk af naturens kræfter. På det nybyggede, store vulkanhistoriske museum får vi et godt indblik i udbruddets faser – blandt andet ved hjælp af en kort film, der fortæller og viser, hvorfor der er så stor vulkanaktivitet på og omkring øerne. Der venter endnu en særlig oplevelse midt på øen, når vi nyder den betagende udsigt over det enorme vulkankrater, Caldeira. Man fortryder, hvis man har glemt sit kamera. Eftermiddagen er på egen hånd, og der er mulighed for at se nærmere på de mange flotte molemalerier eller spise frokost på Cafe Sport.

Dag 5
Vin, hvaler og vulkaner på Pico
Vin, hvaler og vulkaner på Pico

Efter morgenmaden drager vi afsted på heldagsudflugt med færge til Pico. Med sine 2.351 meter over havets overflade udgør vulkanen Pico faktisk Portugals højeste punkt. Blandt øens mange lokkende oplevelser lægger vi vægt på de ting, der har haft størst indflydelse – vinen, hvalerne og vulkanerne. Et af dagens højdepunkter er besøget på hvalfangst-museet, der levende fortæller om hvalfangernes liv, der var præget af det meget barske og farefulde erhverv. Nu om dage har man et romantisk syn på, hvad hvalfangst var, men egentlig var det en kamp på liv og død, når jagten gik ind på verdens største pattedyr. Vi besøger nogle af de kendte vinmarker, der er omkranset af mørke gærder af lavasten. Her får vi et indblik i, hvilke barske vilkår de azoriske vinbønder lever under. I den lille, charmerende og hyggelige by São João nyder vi en spændende frokost med delikate retter fra det azoriske køkken. Vi krydser over nordkysten med de barske, nøgne områder af lavaformationer og lavasletter, hvor lavaen var flere år om at størkne.

Dag 6
Sao Miguel og tid på egen hånd
Sao Miguel og tid på egen hånd

Afrejse tilbage til São Miguel og indkvartering i Ponta Delgada, hvor dagen kan nydes med at fordøje de mange indtryk eller se mere af São Miguel.

Dag 7
Oplevelser på hovedøen Sao Miguel med besøg i Furnas
Oplevelser på hovedøen Sao Miguel med besøg i Furnas

I dag tager vi på opdagelse på hovedøen São Miguel. Her venter et overflødighedshorn af smuk natur, naturfænomener og nogle af jordklodens fantastiske underfundigheder.
På vores heldagstur besøger vi øens største vulkankrater, Furnas, hvor de boblende og kogende kilder, de såkaldte Celdeiras, vidner om den vulkanske aktivitet i området. Udsigtspunktet Pico do Ferro byder på en storslået udsigt ud over det store krater, som både indeholder by og sø. Ved søens bred forberedes dagens frokost, Cozido, der er Azorernes nationalret. Retten tilberedes i en gryde direkte i den varme, vulkanske jord. I Furnas by besøger vi desuden øens smukkeste park, den botaniske have Terra Nostra-parken, og i den forbindelse er der mulighed at bade i det 35 grader varme vand i Ungdommens Kilde.
I løbet af dagen besøger vi også en af de sidste teplantager i Europa, Cha Gorreana fra 1883, hvor de den dag i dag stadig bruger de gamle og oprindelige maskiner til deres teproduktion.

Dag 8
Hjemrejse
Hjemrejse

Hjemrejse til Danmark efter denne enestående oplevelsestur.

Dette er et foreløbigt program. Vi tager forbehold for ændringer.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Flyrejse til Azorerne tur/retur
 • Fly mellem øerne
 • Færgefart til/ fra Pico
 • Ophold på São Miguel med morgenmad.
 • Ophold på Pico med morgenmad
 • Ophold på Terceira med morgenmad
 • Transport mellem øerne
 • Ø-rundtur på Terceira inkl. frokost
 • Ø-rundtur på Pico inkl. frokost
 • Udflugt til Faial
 • Udflugt til Furnas inkl. frokost
 • Dansktalende rejseleder

Dette er ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring kr. 249
 • Årsrejseforsikring kr. 278.
 • Mad om bord på flyet kr. 190.
 • Transport til og fra hotellet på Sao Miguel kr. 130.
 • Bagage kr. 190.

Portugal Se på kort

Hovedstad: Lissabon Valuta: Euro Tidsforskel: -1 time (Azorerne -2 timer) Sprog: Portugisisk Befolkningstal: Ca. 11 mio.
Gennemsnitstemperatur
15° januar
16° februar
18° marts
19° april
22° maj
25° juni
28° juli
28° august
27° september
23° oktober
18° november
15° december

Del denne side via E-mail