• Azorerne

Om Azorerne

Azorerne – oplevelser for livet!

Azorerne tager pusten fra de fleste – og det til trods, at rigtig mange kun gæster en enkelt ø, nemlig São Miguel. Vil du opleve hele paradiset, så er en rundrejse det rette valg – den tager dig nemlig med til mange flere uforglemmelige oplevelser.

Der findes i alt ni øer, der går under navnet Azorerne. Alle er de kendt for hver deres særpræg og unikke oplevelser. Det er derfor ikke uden grundt, at øerne er kåret til verdens smukkeste sted af National Geographic. Rejser du med på den spændende rundrejse ”Det Store Ø-hop”, sikrer vi dig, de bedste oplevelser på hele fire fantastiske øer.

Vi er ikke i tvivl. Azorerne kan noget ganske særligt, når det gælder spændende, smukke og indholdsrige oplevelser. En rundrejse på Azorerne er uden tvivl en oplevelse for livet!

Areal: 2.355 km²
Indbyggere: ca. 245.000
Hovedby: Ponta Delgada, São Miguel
Religion: Romersk-katolsk
Valuta: Euro

Rundrejser på Azorerne

Det store ø-hop i Atlanterhavet
0

Få den fulde oplevelse af Azorerne, når vi tager på ø-hop i Atlanterhavet. De fleste gæster besøger São Miguel, når de besøger Azorerne, men på denne rejse tager vi til intet mindre end fire ud af de ni fantastiske øer i ø-gruppen.

På rejsen udforsker vi den fascinerende UNESCO-arv, lavagrotter og den spændende historie på øen Terceira. På Pico nyder vi en dag i vinens, hvalernes og vulkanernes tegn, når vi besøger de kendte vinmarker, hvalfangstmuseet og øens højeste punkt – vulkanen Pico, der rækker 2.351 meter mod himlen. På Faial, der er særligt kendt blandt sejlere, oplever vi Capelinhos-vulkanen, der var i udbrud i 13 måneder og skabte en helt ny ø. Vi ser også øens imponerende store vulkankrater. Og på endelig venter Furnas-krateret med kogende kilder, den botaniske have Terra Nostra parken, Ungdommens Kilde og en af Europas sidste teplantager på São Miguel.

Det er uden sammenligning en af vores mest populære rejser til Azorerne – og ikke mindst en oplevelse, du aldrig glemmer!

*Udflugterne i dagsprogrammet kan køres i en anden rækkefølge. Den rigtige rækkefølge oplyses ved ankomst til rejsemålet.

Udsolgt

Portugal Se på kort

Hovedstad: Lissabon Valuta: Euro Tidsforskel: -1 time (Azorerne -2 timer) Sprog: Portugisisk Befolkningstal: Ca. 11 mio.
Gennemsnitstemperatur
15° januar
16° februar
18° marts
19° april
22° maj
25° juni
28° juli
28° august
27° september
23° oktober
18° november
15° december

Del denne side via E-mail