• Rundrejser i Portugal

Om Portugal

Azorerne – uforglemmelige naturoplevelser
Ud for kysten ligger Azorerne. Ø-gruppen er flere gange kåret til den smukkeste og mest besøgsværdige ø-gruppe i Europa. Her er de største seværdigheder den frodige natur, de smukke bakkedale, det turkisblå hav, de barske kystlinjer, dybe vulkankrater og varme kilder. Glæd jer til masser af eventyr, vandreruter og ganske enestående oplevelser. 

Om Portugal
Portugal er en republik på Den Iberiske Halvø. Landet har – udover fastlandet – også øgrupperne Azorerne og Madeira. Portugal er historisk kendt som en søfartsnation, men i dag lever store dele af landet også af turisme. Algarve-kysten er kåret til at have Europas bedste strande.

Rundrejser i Portugal

Det store ø-hop i Atlanterhavet
0

Få den fulde oplevelse af Azorerne, når vi tager på ø-hop i Atlanterhavet. De fleste gæster besøger São Miguel, når de besøger Azorerne, men på denne rejse tager vi til intet mindre end fire ud af de ni fantastiske øer i ø-gruppen.

På rejsen udforsker vi den fascinerende UNESCO-arv, lavagrotter og den spændende historie på øen Terceira. På Pico nyder vi en dag i vinens, hvalernes og vulkanernes tegn, når vi besøger de kendte vinmarker, hvalfangstmuseet og øens højeste punkt – vulkanen Pico, der rækker 2.351 meter mod himlen. På Faial, der er særligt kendt blandt sejlere, oplever vi Capelinhos-vulkanen, der var i udbrud i 13 måneder og skabte en helt ny ø. Vi ser også øens imponerende store vulkankrater. Og på endelig venter Furnas-krateret med kogende kilder, den botaniske have Terra Nostra parken, Ungdommens Kilde og en af Europas sidste teplantager på São Miguel.

Det er uden sammenligning en af vores mest populære rejser til Azorerne – og ikke mindst en oplevelse, du aldrig glemmer!

*Udflugterne i dagsprogrammet kan køres i en anden rækkefølge. Den rigtige rækkefølge oplyses ved ankomst til rejsemålet.

Kommer snart

Portugal Se på kort

Hovedstad: Lissabon Valuta: Euro Tidsforskel: -1 time (Azorerne -2 timer) Sprog: Portugisisk Befolkningstal: Ca. 11 mio.
Gennemsnitstemperatur
15° januar
16° februar
18° marts
19° april
22° maj
25° juni
28° juli
28° august
27° september
23° oktober
18° november
15° december

Del denne side via E-mail