Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Bodrum

Vi anbefaler ...

All Inclusive
Hotel Xanadu Island Bo på en luksus ø med All Inclusive
Udsolgt
All Inclusive
Hotel La Blanche Resort & Spa Skønt familiehotel
Udsolgt
All Inclusive
Club Shark Hotel Bo dejlig centralt
Udsolgt

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Side.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Side.

Se vores hoteller her >

Om Bodrum

Bodrum – Den hvide ferieby
I det sydvestlige hjørne af Tyrkiet, ved foden af bjergene og lige ud til middelhavet, ligger Bodrum-halvøen – en af de smukkeste feriedestinationer i hele Tyrkiet. Bodrum er et sandt feriemekka for både udenlandske og indenlandske gæster, og det er ikke uden grund: Den maleriske by tryllebinder dig fra første øjekast med hvide kalkstensfacader, hyggelige bugter og et livlige havneområde.

Strandene i Bodrum
Inde i centrum af Bodrum ligger to meget velbesøgte strande. Her bugner af liv både om dagen og om aftenen. De lidt mere stille og finkornede sandstrande finder du i de mindre byer. Stranden i Bardacki ligger kun 500 meter fra centrum og er meget smuk. Der ligger flere dejlige bugter længere væk fra byen. Du kan blandt andet prøve Bagla Strand i Akyarlar, der går for at være den bedste strand i Bodrum. 

Seværdigheder i Bodrum
Hvis ikke du vil bruge hele ferien på stranden, så har Bodrum masser at byde på. Øverst på listen over attraktioner i Bodrum finder du St. Peter-slottet, som byder på spændende historie og en helt enestående udsigt. Slottet huser i dag verdens største museum for undervandsarkæologi.
Bodrum gemmer også på et af antikkens 7 vidundere: Mausoleum – et gravmæle som blev rejst for Mausolus, en græsk fyrste, i år 356 f.kr. Gravmælet blev ødelagt af et jordskælv for mange år siden, men du kan stadig se de imponerende ruiner.

Har du brug for nye sko eller måske en ny sommerkjole, så skuffer Bodrum ikke. Der er et væld af små, hyggelige butikker på halvøen, hvor købelysten kan blive stillet. På hovedvejen ligger der et stort shoppingscenter med både lokale og internationale butikker. Er du ude efter noget lidt mere lokalt, bør du slå et smut forbi Bodrum Bazar. Her kan du nemt få en hel dag til at gå med bare at nyde den livlige og autentiske atmosfære.

En times sejlads væk ligger den græske ferieø Kos, som helt sikkert også er et besøg værd. Her kan du vandre rundt på øens små, snoede stræder og nyde en græsk frokost på en af de mange restauranter. Den gamle bydel ligger i gåafstand fra havnen, hvor du kan gå på opdagelse i de brostensbelagte gader. 

Restauranter og byliv
I Bodrum finder du et hav af restauranter. Har du lyst til at prøve det tyrkiske køkken, er der rig mulighed for det. Det tyrkiske køkken regnes faktisk for at være et af verdens bedste, og flere af de populære retter er retter, som er gået i arv i mange generationer. Bodrum tilbyder selvfølgelig også et væld af restauranter, som serverer internationale retter.

Bodrum summer af liv hele dagen, men når solen går ned, betyder det ikke, at byen går i seng. Bodrum er kendt for sit livlige byliv med masser af barer og diskoteker. Byen huser blandt andet et af verdens største diskoteker med plads til 4000 mennesker, som tiltrækker kendte DJ’s fra hele verden. Er du ikke til store diskoteker med høj musik og mange mennesker, findes der også et stort udvalg af mindre barer, hvor det er muligt at nyde en kold drink i lidt mere rolige omgivelser.

Vores service
Der er begrænset rejselederservice i Bodrum, men I kan altid kontakte vores kontor i Danmark, ligesom Bravo Tours har dansktalende rejseledere i andre områder i Tyrkiet. Servicetelefonnummeret udleveres ved ankomst til rejsemålet, og du kan kontakte os 24 timer i døgnet. 

Transfer 
Det tager cirka 35 minutter at køre fra lufthavnen til første hotelstop i Bodrum. Bravo Tours lander i Milas-lufthavn Lufthavn.

En af de smukkeste feriedestinationer

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge – rejs med med All Inclusive.
Se All Inclusive hoteller her >

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Bodrum

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Oplevelser

Bådtur

Udflugten er på egen hånd
Nyd en dag i solen med oplevelser, afslapning, vind i håret og en kølende dukkert i det klare vand – en perfekt dag for alle aldre!

Bodrum er kendt for sine fantastisk smukke omgivelser og flotte natur. Du oplever det allerbedst ved at sejle ud på det klare vand og se det hele fra havets side. Tag med og nyd livet og solen på det øverste dæk eller slap af i skyggen nedenunder. Der bliver flere badestops i løbet af dagen.
Vi lægger til i nærheden af Celebi øen, hvor frokosten bliver serveret på båden, mens vi nyder den fine udsigt.

Udflugten er på egen hånd. Inklusive frokost, øl, vin og vand.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 236 pr. person
Børn kr. 115 pr. barn

Kos

Udflugten er på egen hånd
Kos – oplev to lande på én ferie
Blot en halv times sejlads fra Bodrum ligger den berømte græske ø, Kos. Sejl med og oplev den hyggelige ø, der både byder på dejlige strande, en hyggelig gammel bydel med historiske gader og selvfølgelig en masse gode, græske restauranter.

Du kan også vælge at besøge midten af øen, hvor det siges, at lægekunstens fader, Hippókrates, holdte til. Det er et historisk vingesus at bevæge sig rundt blandt ruinerne.
Turen er på egen hånd, men inkluderer transport fra hotellet til havnen i Bodrum og færgeoverfart til/fra Kos.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 203 pr. person
Børn kr. 102 pr. barn

Pamukkale

Med engelsktalende rejseleder
Nyd dagen ved en unik seværdighed, Pamukkale!
Navnet betyder Bomuldsborg, og det er ikke så svært at forstå, når man skuer ud over et væld af kalkterrasser, som strækker sig mange meter ned ad bjergskråningen. Pamukkale er et overvældende syn, og en af Tyrkiets største turistattraktioner. De hvide terrasser er skabt af kalkholdigt vand, som gennem årtusinder er strømmet op fra undergrunden og løbet ned ad bjergsiden.

På terrasserne er der dannet små og store bassiner med det mineralrige vand, som siges at være godt for bl.a. muskler og hudsygdomme. Det opdagede romerne for mange år siden og grundlagde i 190 f.Kr. kurbyen Hierapolis på toppen af ”borgen”. I dag er det stadig muligt at bade i den helbredende kilder, der eftersignende virker foryngende.

I 1988 fik Pamukkale, sammen med Hierapolis, plads på Unesco’s liste over verdenskulturarv.

Udflugten er med engelsktalende rejseleder. Inklusive entre til Pamukkale (Kleopatrabadet koster ekstra) samt frokost.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 405 pr. person
Børn kr. 203 pr. barn

Efesos

Med engelsktalende rejseleder
Tag med til en af verdenshistoriens mest omtalte byer, Efesos, der også huser Aretemis templet – et af verdens syv vidundere. Den antikke by har overlevet i flere tusinde år, og var engang det joniske Grækenlands økonomiske centrum. Senere blev den en af de vigtigste byer i det romerske imperium.
Efesos spiller en stor rolle for kristendommen. Man ved med sikkerhed, at Jomfru Maria tog til Efesos sammen med Johannes efter korsfæstelsen. Det siges, at hun også døde i Efesos, men det er endnu ikke blevet bevist med sikkerhed. Det var også her Paulus holdt tale til forsamlingen, og hvor han senere blev anholdt.

Glæd dig også til Artemis templet, der er et af de største, græske templer, der nogensinde er blev bygget, og det første som udelukkende blev bygget af marmor. Det tog 120 år at bygge.

Udflugten er med engelsktalende rejseleder og inkluderer alle entréer, morgenmad og frokost. Eksklusive drikkevarer.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 372 pr. person
Børn kr. 183 pr. barn

Hamam

Udflugten er på egen hånd
Start ferien med en tur i Hamam og bliv forkælet med sauna, dampbad og dejlig massage. Du bliver skrubbet fra top til tå, så de døde hudceller fjernes, og du rigtig kan blive solbrun – og holde på den flotte farve.
Du får ikke en bedre start på ferien – og samtidig oplever du en ægte, tyrkisk tradition, som stadig holdes i live.

Varigheden af et tyrkisk bad svinger mellem 1-3 timer, alt efter hvor lang tid, du har lyst til at benytte de forskellige faciliteter.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 203 pr. person
Børn kr. 102 pr. barn

Jeepsafari

Udflugten er på egen hånd
Nyd en dag med vind i håret og en forfriskende tur igennem det flotte landskab, som omkranser Bodrum. Det bliver en sjov dag med nye og spændende oplevelser, hvor du for alvor kommer helt tæt på de små byer og unikke, skjulte perler.

I løbet af dagen gør vi flere spændende stops. Vi besøger ”sleeping valley”, som er et naturskønt område, hvor man slapper helt af og bare nyder naturen. Turtle Lake er også på programmet, hvor der er mulighed for at se vilde skildpadder i den skønne natur.
Vi nyder en traditionel, tyrkisk frokost i Camlik Village, inden vi gør et stop ved en olivenoliefabrik. Sidste stop bliver ved Yaliciftli, hvor der bliver mulighed for en forfriskende dukkert eller blot at nyde den smukke udsigt.

Udflugten er på egen hånd. Inklusive frokost, øl, vin og vand.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 270 pr. person
Børn kr. 135 pr. barn