De mest stillede spørgsmål

Er der nogle krav til mig som rejsende forud for min rejse? 
Mange lande kræver lige nu en negativ COVID-19 test ved indrejse, ligesom de kræver, at man udfylder en indrejseformular inden afrejse. Disse regler opdateres dog løbende og nogle krav kan falde bort med tiden. Derfor giver vi dig besked 1-2 uger før afrejse, så vi er sikre på, at du modtager de nyeste informationer og krav, der gælder for din rejse.  

 

Kan jeg rejse, hvis jeg ikke når at blive vaccineret? 
Ja, det kan du. Nogle lande vil kræve en negativ COVID-19 test, før man får lov at rejse ind i landet, men der er ikke krav om vaccination. 

 

Hvad sker der, hvis jeg bliver testet positiv kort inden afrejse og dermed ikke kan rejse?
Her skal du gøre brug af din afbestillingsforsikring. Du kan tegne en hos os via Gouda samtidig med din bestilling, som dækker dig - også i tilfælde af en positiv COVID-19 test inden afrejse. Tjek altid om din egen forsikring dækker, hvis du ikke tegner en gennem os – det er nemlig forskelligt fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, hvad de dækker. 

 

Hvad sker der, hvis Udenrigsministeriet farver mit rejsemål orange til min afrejsedato?
Fra den 26. juni bortfalder restriktionerne omkring farverne, når man rejser indenfor EU, og man kan frit rejse med et EU-coronapas – altså enten med vaccination, antistoffer eller en frisk negativ coronatest. Vi følger selvfølgelig altid Udenrigsministeriets Rejsevejledning, og hvis de ved afrejse, inden den 26. juni, fraråder din rejse, sender vi dig naturligvis ikke afsted. Rejsevejledningen opdateres pt. hver fredag og gælder 7 dage frem. Vi kontakter dig naturligvis, hvis din rejse ikke kan gennemføres, og her kan vi så forsøge at finde en anden rejse til dig, eller du kan få rejsen refunderet.

Du kan også læse mere om vores tryghedspakke, der er inkluderet i alle sommerens rejse. 

 

Kan jeg risikere, at jeg skal i karantæne på min ferie eller efter min ferie? 
Nej, vi sender dig ikke afsted, hvis der er krav om karantæne på rejsemålet – hverken på ferien eller efter hjemkomst. Men i Regeringens genåbningsplan er der heller ikke indregnet karantæne efter den 14. maj. 

 

Kan jeg trygt bestille en rejse til sommer? 
Ja, det kan du. Alle danskere kan frit rejse med EU-coronapas efter den 25. juni indenfor EU. Og skulle Udenrigsministeriets Rejsevejledning fraråde de din rejse, hvis du skal afsted inden da, sender vi dig ikke afsted. Her kan du i stedet få rejsen refunderet i løbet af kun 5 hverdage. 
Læs mere om din tryghed i vores tryghedspakke, som vi gratis har inkluderet i alle vores sommerrejser.Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail