Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Kombinationsrejse Bangkok Hua Hin - ophold på Chatrium Riverside Bangkok

0

Kombinationsrejse Bangkok Hua Hin - ophold på Chatrium Riverside Bangkok

Rejselængde 14 Nætter
Pris pr. person 9.298 kr

Find rejselysten frem til to af Thailands mest fascinerende og populære byer! På denne spændende kombinationsrejse har vi nemlig sammensat det bedste af to verdener til dig: Mageløs storbyferie i millionbyen Bangkok og fortrinlig badeferie i den royale ferieby Hua Hin. En velsmagende cocktail af alt det, Smilets land byder på. Rejsens oplevelser begynder i hovedstaden Bangkok, der byder dig velkommen med store oplevelser og fortryllende seværdigheder. Her kæmper gudernes templer, det prægtige kongepalads og moderne shoppingmuligheder om din opmærksomhed, alt imens du forhøres af den krydrede duft fra de lokale restauranter og gadekøkkener. Her kommer du med garanti ikke til at kede dig, for Bangkok er leveringsdygtig i pragtfulde ferieoplevelser døgnet rundt!

Storbyens sus afløses afslapning i fulde drag i dejlige Hua Hin. Her inviterer den brede sandstrand og de talrige solskinstimer til lange dasedage på stranden. De mange restauranter og spisesteder lokker til gode smagsoplevelser. Og området frister med masser af spændende oplevelser. Vores danske rejseleder i Hua Hins hjælper dig gerne med inspiration og gode tips til, hvad du skal opleve på din ferie. Det er din garanti for det største feriesmil.

Hele kombinationsrejsen er sammensat, så du bare skal koncentrere dig om at nyde ferien. Vi har nemlig sørget for fly, hoteller og transport. Velkommen til dit thailandske eventyr.

Rejsens højdepunkter
 • Storbyferie i Bangkok
 • Badeferie i Hua Hin
 • God tid til afslapning
 • Frihed til egne oplevelser
Og meget mere

Dagprogram

Dag 1
Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark

Dit thailandske eventyr begynder i dag. For i dag vender kaptajnen kompasset mod Bangkok i øst. Rejsen foregår fra Københavns Lufthavn med Thai Airways, og på flyrejsen er der underholdning på egen skærm og konsol, og du får serveret flere måltider og drikkevarer undervejs.

Dag 2
Ankomst til Bangkok
Ankomst til Bangkok

I dag lander vi i Bangkok Lufthavn, hvor din chauffør tager imod dig og kører dig til dit hotel i Bangkok. Uden for hotellets døre venter hovedstadens uendelige oplevelser og muligheder på dig. For hvad end du drømmer om et skræddersyet jakkesæt, en formidabel thaimassage eller storartede kulturelle oplevelser, så venter drømmen på at blive til virkelighed i Bangkok. Millionbyens gader og stræder er nemlig ét stort eventyr spækket med tårnhøje skyskrabere, forgyldte templer, enorme shoppingcentre, farverige markedspladser og et væld af thairestauranter og autentisk streetfood. Når du ankommer til Bangkok, kan du enten være din egen eventyrer, eller du kan tage med på spændende udflugter med engelsktalende guide i Bangkok (mod betaling).

Her kan du vælge mellem at opleve byen i tuk-tuk og komme på rundtur til lækre steetfood-køkkener, eller du kan indtage din middag, mens du sejler ned ad Bangkoks mægtige flod og nyder udsigten til bybilledet, der glider forbi dig.

Du overnatter på Chatrium Riverside Bangkok.

Dag 3
Storbyliv i Bangkok
Storbyliv i Bangkok

Når morgensolens skær glider over byen, er det tid til at tage på opdagelse. For i Bangkok er der nok at give sig til. Så hop i de gode sko og glæd dig over, at meget af byens centrum nemt kan opdages til fods. Sørg endelig for at lægge din vej forbi berømte seværdigheder såsom Grand Palace og Wat Arun-templet. Besøg også Jim Thompsons hus, hvor du får et spændende indblik i amerikanerens indflydelse på den thailandske silkeproduktions store udbredelse. Når maven kalder, så gør måltidet til en oplevelse med en tur igennem China Town, hvor du finder god kinesisk mad til lave priser både i restauranter og i hurtige gadekøkkener. Når fødderne trænger til et hvil og hovedet til en pause fra de mange sanseindtryk, så besøg byens grønne oase, Lumphini Park, der er Bangkoks svar på New Yorks Central Park.

Herefter kan du fx fortsætte dagens oplevelser med en fredelig tur i en longtail-båd langs Bangkoks kanaler, en køretur med tuk-tuk igennem gaderne, eller kom hurtigt fra A til B med Bangkok BTS Skytrain.

Når aftenen nærmer sig, så begiv dig mod en af skyskrabernes skybarer, som Bangkok er så kendt for. Bestil en cocktail, skål på en dejlig ferie og fortab dig i den mageløse solnedgang over millionbyen, mens du oplever, hvordan stjernehimlen og byens funklende flor næsten glitrer om kap for din opmærksomhed.

Vil du hellere tilbringe dagen ombord på en af Bravo Tours’ spændende udflugter med engelsktalende guide (mod betaling), har du også rig mulighed for det. Oplev fx Grand Palace og en kanaltur, eller tag på cykeltur til Bangkoks jungle.

Du overnatter på Chatrium Riverside Bangkok.

Dag 4
Bangkok og videre til Hua Hin
Bangkok og videre til Hua Hin

Efter en masse spændende oplevelser og mangfoldige sanseindtryk, er det tid til at fortsætte rejsen til Hua Hin, der også kendes som Thailands royale riviera. Feriebyen var nemlig den tidligere thailandske kongefamilies foretrukne. Du bliver hentet på dit hotel i Bangkok om formiddagen af din chauffør, som kører dig videre til Hua Hin, hvor der venter dig en dejlig lang badeferie og en spændende smagsprøve på meget mere af Thailand. For her lokker Thailands lange, dejlige sandstrande. Solen skinner ufortrødent. Og den thailandske charme betager dig fra første færd. Tag på shopping, forkæl dig selv med lækre mundfulde fra det lokale køkken, eller gå på jagt efter souvenirer på et livligt marked. Der er masser af give sig til i Hua Hin.

Du overnatter på valgfrit hotel i Hua Hin.

Dag 5-15
Afslapning og badeferie i Hua Hin
Afslapning og badeferie i Hua Hin

Dagene i Hua Hin er fri til egne oplevelser, så du kan nyde den royale ferieby, lige som du drømmer om. Find solbrillerne frem til lange, afslappede dage på stranden. Nyd livet ved poolen på hotellet, eller få spændende oplevelser i dejlige Hua Hin. Den charmerende, gamle bydel inviterer til en stemningsfuld spadseretur.

Byens shoppingcentre, mærkevareforretninger og lokale skræddere er garant for en gedigen shoppingtur. Ved Abebjerget og tempelbyen syd for Hua Hin kan du tage på opdagelse, og haven ved Centara byder på fine, grønne rammer med træer og buske sirligt klippet som dyr i naturtro størrelse. Når mørket sænker sig over byen, forvandler gaderne sig til et stort, farverigt marked, hvor du kan gøre gode fund for en slik. Indtag den særlige stemning, det myldrende liv af handlende og den appetitvækkende duft fra de lækre gadekøkkener, hvor gode smagsoplevelser fås for små penge.

I Hua Hin har du mulighed for at få de allerbedste tips og inspiration til spændende oplevelser og aktiviteter fra Bravo Tours' dansktalende rejseleder, der bor i Hua Hin. Det er din garanti for et stort feriesmil, når du tager på opdagelse i dejlige Hua Hin. Men du kan selvfølgelig også tage med vores dansktalende rejseleder på interessante udflugter – bl.a. til floden Kwai, et flydende marked, møde vilde elefanter i Kui Buri eller tage på byrundtur i tuk-tuk.

Læs meget mere om udflugtsmulighederne i Hua Hin her.

Du overnatter på dit valgte hotel i Hua Hin.

Dag 16
Farvel til Hua Hin og hjemrejse til Danmark
Farvel til Hua Hin og hjemrejse til Danmark

Efter dejlig ferie med alt fra storbyens sus i Bangkok til afslapning og oplevelser i den royale ferieby Hua Hin, er det tid til at tjekke ud fra vores hotel. Sidst på eftermiddagen bliver du hentet af din chauffør på hotellet i Hua Hin og kørt mod lufthavnen i Bangkok. Vi går ombord på flyet med kurs mod Danmark.

Dag 17
Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark

Vi lander med dansk grund under fødderne i Københavns Lufthavn. Kufferten har vi fyldt med store rejseminder fra to af Thailands dejligste byer – Bangkok og Hua Hin.

ShortTagLine

Her får du

 • Storbyferie i Bangkok
 • Badeferie i Hua Hin
 • God tid til afslapning
 • Frihed til egne oplevelser
IncludedTagLine

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly t/r med Thai Airways fra København til Bangkok
 • Flere måltider og drikkevarer på flyet
 • Transfer fra Bangkok lufthavn
 • Transfer fra Bangkok til Hua Hin
 • Transfer fra Hua Hin til Bangkok
 • 2 nætter på Chatrium Riverside Bangkok i Grand Room
 • 12 nætter på valgfrit hotel i Hua Hin
 • Daglig morgenmad i Bangkok
 • Daglig morgenmad i Hua Hin
 • Engelsktalende rejseleder i Bangkok
 • Dansktalende rejseleder i Hua Hin
 • Alle kendte skatter og afgifter
NotIncludedTagLine

Dette er ikke inkluderet

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Udflugter

I Bangkok bor du på det skønne Chatrium Hotel Riverside Bangkok ligger lige ved bredden af Chao Phraya-floden og giver dig en uforglemmelig oplevelse med førsteklasses faciliteter og skønne, luksuriøse værelser. I nærheden af hotellet finder du en række spisesteder, busstoppested, et shoppingcenter samt en 7/11-kiosk. Du kan frit benytte dig af hotellets shuttle-båd, som sejler til metrostationen Taskin Station (BTS), og du er blot en kort gåtur fra forlystelsescenteret Asiatique.

Fra hotellets skønne udendørs pool er der en flot udsigt udover byen og Chao Phraya-floden. Der er desuden en børnepool, poolbar, solstole og parasoller, og du kan gratis låne poolhåndklæder. Herudover kan du nyde hotellets eksklusive spa-faciliteter (mod betaling) som hamam-bad, sauna, forskellige massager samt diverse skønhedsbehandlinger i beauty-salonen. Du kan også træne i hotellets fitnessrum, få vasket tøj (mod gebyr), nyde godt af roomservice (mod gebyr) og parkere gratis på hotellets parkeringsplads. Chatrium Hotel Riverside Bangkok har en 24-timers reception, og herudover er der gratis WiFi over hele hotellet.

Sådan bor I
På Chatrium Hotel Riverside Bangkok bor du i 60m2 store og flotte Grand værelser med balkon og udsigt til Chao Phraya-floden eller byen. Værelserne er indrettet med safebox, gratis aircondition og WiFi, minibar (mod gebyr), TV, telefon, DVD-afspiller, badekåbe og tøfler, te- og kaffefaciliteter, et fuldt udstyrret køkken med køleskab, fryser, mikroovn og opvaskemaskine samt badeværelse med badekar og hårtørrer. Du kan maks. Bo op til tre personer på værelserne.

Læs mere om Chatrium Riverside Bangkok her

HER BOR DU PÅ KOMBINATIONSREJSEN I HUA HIN

HER BOR DU PÅ KOMBINATIONSREJSEN I HUA HIN

Du vælger selv, hvilket af vores fire bedste hoteller i Hua Hin du vil bo på.
Se mere om hvert hotel her:

I Hua Hin

Direkte ved stranden i kort afstand til Hua Hin. Vi er stolte over at præsentere Novotel Cha Am Beach Resort & Spa. Et resort, der uden tvivl danner de perfekte rammer for jeres ferie, og det uanset om man rejser alene, som par eller som familie med børn – for Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa har faciliteter for alle aldre!

Den store, lyse lobby indbyder til hyggelige timer. Her er sportsbar, kaffebar og en lille souvenirbutik. Fra receptionen er der en flot udsigt over poolområdet og havet –  det har ganske enkelt en ideel placering lige ved vandet.

Du kan læse mere om hotellet her.

I Hua Hin

Lige i centrum og direkte ved stranden ligger Hilton Hua Hin Resort & Spa. Kort sagt en helt perfekte beliggenhed, hvis I gerne vil opleve Hua Hin. Hotellet er kendt for sin internationale standard med mange aktivitetsmuligheder, stort poolområde, havudsigt og ikke mindst store værelser! Det perfekte udgangspunkt for både store og små. 

På Hilton Hua Hin har I alt, hvad I brug for tæt på. Her er flere restauranter, stor lobby med lobbybar, strandbar og poolbar. Den store swimmingpool med swim-up bar, liggestole, parasoller og håndklædeservice er samlingspunktet på hotellet, hvor der også er børnepool og spapool. Der er er direkte adgang til stranden.

Du kan læse mere om hotellet her.

I Hua Hin

Meget smagfuldt og unikt indrettet resort i kolonistil direkte på stranden. Wora Bura Resort & Spa er en ægte lille perle og det perfekte valg, hvis I søger høj standard kombineret med personlig atmosfære. Hele hotellet er bygget i kolonistil, og det skaber en helt unik autenticitet. Derudover ligger hotellet direkte på stranden, og alle værelser ligger fordelt i den meget hyggelige, tropiske have omkring den smukke pool. 

Glæd jer til en ferie med et højt serviceniveau. Lige fra I møder hotellets personale i receptionen, der er bygget som et ægte åndehus, fornemmer I, hvor engagerede og servicemindede de er. De gør alt for, at I får den bedste ferie.

Du kan læse mere om hotellet her.

I Hua Hin

Centralt hotel, god standard og tæt på stranden. Lige midt i Hua Hin ligger Wannara Hotel. Et godt hotel til en særdels god pris, der har en rigtig god beliggenhed. Fra første sekund bliver I mødt af en hyggelig og personlig atmosfære, der skaber et godt udgangspunkt for jeres ferie. 

Samlingspunktet er hotellets mindre poolområde, hvor der er liggestole og snackbar. Her kan I særligt nyde de solrige eftermiddage, hvor solen når poolen. Blot 300 meter fra hotellet ligger også Hua Hins gode strand.

Du kan læse mere om hotellet her.

Thailand Se på kort

Hovedstad: Bangkok Valuta: Baht Tidsforskel: +6 timer Sprog: Thai Befolkningstal: Ca. 67,9 mio.
Gennemsnitstemperatur
32° januar
33° februar
34° marts
35° april
34° maj
33° juni
33° juli
33° august
32° september
32° oktober
32° november
31° december

Del denne side via E-mail