Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Incoronato

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Gratis WiFi
  • Halvpension
  • Pool

Bo tæt på stranden og med halvpension
Kun 200 meter fra stranden ligger det familiedrevne Hotel Incoronato. Her får du en fantastisk beliggenhed tæt på en lækker sandstrand til din ferie, hvor du frit kan benytte hotellets egne solstole.

På Hotel Incoronato bliver du budt velkommen fra første sekund. Hotellet har sin egen lille pool, god restaurant og bar. Er du mere til at nyde de solrige dage på stranden, når du den let – og vil du ikke gå, kan du tage hotellets egen shuttlebus dertil. Her er der to solstole inkluderet pr. værelse.

Dit ophold på hotellet er med halvpension. Morgenmaden serveres kontinental og med flere hjemmelavede retter af lokale råvarer. Mere italiensk bliver det ikke! Vil du gerne ud at opleve området er der blot en kilometer til togstationen i Ricadi. Herfra når du let flere spændende byer og områder i Italien.

Sådan bor du
Gode, simple dobbeltværelser med balkon eller terrasse. Alle værelser er indrettet med eget badeværelse, TV, hårtørrer, TV, WiFi, safeboks og aircondition.   
Her kan maks. bo tre personer. 

Pension
Opholdet er med halvpension plus, der består af morgen- og aftensmad plus et glas vin og vand. I nogle perioder er det muligt at tilkøbe fuld pension plus, hvor frokost også indgår. 

Mere om Hotel Incoronato
Det er muligt at leje en babyseng for 10 euro pr. dag. Det er muligt at have kæledyr (op til fem kg) med på hotellet – det koster 6 euro pr. dag. Det er muligt at låne parasoller ved pool og strand, hvis der er en ledig. 

Om hotellet
Afstand til strand 200 m
Aircondition Ja
Børnepool Ja
Hårtørrer Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail