Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Hotel Il Gattopardo

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Il Gattopardo

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Halvpension
  • Pool

Familieejet hotel tæt på stranden med halvpension
Tæt på kysten – og kun en kort bustur fra hovedbyen Tropea – ligger II Gettopardo. Her får du et godt, middelklasse hotel og rigtig meget ferie for pengene!

Hotellet indbyder til ren afslapning fra første sekund. Det drives af en italiensk familie, der vil gøre alt for, at netop du får en dejlig ferie. På hotellet er det et dejligt poolområde, hvor du kan slappe helt af. Du kan selvfølgelig også tage til stranden, hvor du kan nyde dejlige feriedage og ikke mindst en forfriskende dukkert i det turkisblå hav.

Du nyder ferien med halvpension i hotellets hyggelige restaurant. Her serverer de en lækker tre rettes menu hver aften – ofte præget af områdets lokale specialiteter.

Har du lyst til at opleve mere af området, ligger Tropea blot en kort køretur væk, og hotellet tilbyder kørsel hertil mod betaling. I Tropea finder du et væld af hyggelige gader, masser af restauranter og barer, samt en helt fantastisk stemning. Det er en oplevelse, du ikke må snyde dig selv for.

Sådan bor du
Gode, simple dobbeltværelser med balkon eller terrasse, der deles med andre værelser. Alle værelser er indrettet med eget badeværelse, hårtørrer, mini-køleskab, TV, WiFi (mod betaling – ca. 5 euro pr. dag pr. person), safeboks og centralstyret aircondition. Her kan maks. bo tre personer. 

Pension
Opholdet er med halvpension, der inkluderer morgenmad (kontinental buffet) samt aftensmad (vælg tre retters menu fra hotellets udvalgte retter). Aftensmaden kan serveres fra buffet i perioder eller på udvalgte dage. 

Mere om II Gattopardo
Det er ikke muligt at leje pool- eller strandhåndklæder. Der er to solstole inkluderet ved både strand og pool pr. værelse. Det er muligt at leje en babyseng på forespørgsel – den koster ca. 5 euro pr. dag. 

Om hotellet
Aircondition Ja
Børnepool Ja
Elevator Nej
Hårtørrer Ja
Køleskab Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Restaurant Ja
Safebox Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, mod gebyr

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail