Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
 • Tel Aviv

Om Tel Aviv

Ta’ med Bravo Tours til Tel Aviv - den smukke og unge by ved porten til Mellemøsten har alt, hvad du overhovedet kan ønske af en eksotisk storby – spændende kultur, et helt eminent køkken og en moderne livsstil, der går side om side med historie og traditioner krydret med masser af sol og det mest fantastiske badevand. 

Seværdigheder i Tel Aviv
Bydelen Old Jaffa er Tel Avivs historiske centrum og er samtidig en stor kontrast til resten af Tel Avivs moderne og travle gader. Old Jaffa oser af charme og romantik, og det kan helt sikkert anbefales, at du bruger tid på bare at slentre rundt i bydelens små, snævre gader. Her er en imponerende bygnings, som kan tage pusten fra de fleste.

Er du arkitektonisk interesseret, vil du elske at gå rundt i den såkaldte Hvide By. Denne del af Tel Aviv rummer intet mindre end 4.000 bygninger, som alle er bygget i den helt særlige Bauhaus-stil. Bygningerne blev opført mellem år 1931 og 1956 og er alle malet i hvide eller lyse nuancer. Kvarteret er så specielt, at det tilbage i 2003 blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Israel er et mindre land, og det betyder, at der ikke er langt til en række seværdigheder udenfor Tel Aviv, som er i absolut verdensklasse. Jerusalem ligger blot en times kørsel fra Tel Aviv og er uden tvivl et must see. Den berømte by er spækket med historie og religiøse seværdigheder som b.la. Grædemuren, der anses for at være jødedommens allerhelligste sted.

Stranden i Tel Aviv
Det er ikke helt af vejen at sige, at stranden i Tel Aviv er noget af det bedste ved byen. Tit og ofte er by-strande triste og overbefolkede, men sådan er det ikke i den israelske storby. Her er vandet klart som glas, og sandet er utrolig lækkert. Langs stranden løber der en lang og livlig promenade, hvor du finder masser af restauranter og strandbarer.

Der er rig mulighed for at få slappet helt af nydt og solens dejlige stråler på stranden. Du kan vælge at slå håndklædet ud på sandet, eller du kan leje en liggestol for hele dagen til omkring 20 kr. Når varmen bliver en tand for overvældende, kan du snuppe en dukkert i havet – som har den perfekte badevandstemperatur stort set hele året rundt.

Maden i Tel Aviv
De mange forskellige kulturer i byen har i særdeleshed sat sit præg på Tel Avivs køkken, og madentusiaster fra alle verdenshjørner valfarter til byen. Der ligger et væld af restauranter rundt omkring i byen, og uanset om du er til internationale retter eller lokale specialiteter, så kan vi godt garantere, at du ikke kommer til at gå sulten i seng. Vi anbefaler dog, at du prøver nogle lokale retter – det smager nemlig helt fantastisk.

Nattelivet i Tel Aviv
Når dagen så småt går på hæld, og mørket falder på, så tændes lyset på byens festlige barer. Festen starter typisk på en af de mange strandbarer, før den bevæger sig videre ind på en af byens mange natklubber, som først lukker, når det sidste er gået hjem i seng. Hjertet af Tel Avivs natteliv ligger mellem Rothschild Boulevard og Harakevet-distriktet, hvor der findes et utal af barer og diskoteker.

Shopping i Tel Aviv
Som i de fleste andre storbyer er der også gode shoppingmuligheder i Tel Aviv. Du kan både finde eksklusive butikker med mærkevare, kendte butikskæder og små lokale butikker. Ønsker du at opleve en lidt anderledes form for shopping, skal du tage på et af byens mange farverige markeder. Her kan du finde alt, hvad hjertet begærer, og selvom du måske ikke ender med at købe noget, så er et besøg på et af markederne et besøg i sig selv.

Transport i Tel Aviv
Tel Aviv kan sagtens udforskes til fods, men skulle du alligevel få brug for offentlig transport, så er Tel Avivs bussystem meget lige til og utrolig billigt. Det er selvfølgelig også muligt at tage en taxa, her kan man enten aftale en pris på forhånd eller køre med taxameter. Cykler er ikke særlig udbredt i Tel Aviv, men du har stadig mulighed for at finde steder, hvor du kan leje en.

Vores service
Når du rejser med Bravo Tours til Tel Aviv, bestiller du en fleksibel pakkerejse. Det betyder, at du flyver med rutefly og derfor selv kan bestemme, hvor lang tid du vil være i Aviv. Det kan være alt fra en weekendtur til flere uger. Der er ikke dansktalende rejseledere på rejsemålet, men du er altid velkommen til at kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål i løbet af rejsen.

Find din rejse til Tel Aviv

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Pakkerejse med rutefly

 • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
 • Tryghedspakken
 • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
 • Et stk. bagage indgår i prisen
 • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 6
 • 7
 • 10
 • 13
 • 14
 • 17
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23

Hoteller i Tel Aviv