Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Ren luksus
 • Direkte på stranden
 • All Inclusive
 • Ferie for hele familien
 • Shuttlebus til Rhodos by

Amilia Mare

4
Her får du
 • Ren luksus
 • Direkte på stranden
 • All Inclusive
 • Ferie for hele familien
 • Shuttlebus til Rhodos by
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Amilia Mare

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Strand
 • Vandrutsjebane

Fantastisk dejligt All Inclusive hotel beliggende på stranden i Kalithea på Rhodos' østkyst, ca. 10-15 min. kørsel fra Rhodos by. Hotellet er meget moderne og familievenligt. På hotellets område finder man frodige træer og buske, som bidrager til en skøn atmosfære. Stranden er en dejlig sandstrand med lidt småsten i vandet og med mulighed for vandsportsaktiviteter (mod gebyr). Som et af de få hoteller på øen, er det muligt som gæst at benytte solsenge og parasoller på stranden gratis.

Der findes fire udendørs pools, en børnepool, samt en indendørs pool. Desuden er der en 80 meter lang vandrutsjebane. Ved poolområderne er der solsenge og parasoller til fri afbenyttelse.

I løbet af dagen kan man deltage i forskellige aktiviteter og underholdning, som f.eks. vandpolo, vandgymnastik, beach volley, mm. Det fortsætter desuden om aftenen, hvor der bl.a. kan være live musik, bingo, konkurrencer eller anden underholdning på hotellets udendørs teaterscene. Hotellet har, fittnessrum tennisbane, minigolf, legeplads, videorum, kæmpe-skak, spillerum, bridge rum, brætspil, billard og dart (nogle mod gebyr). Der er også miniklub (4-12 år, ej dansk) Om aftenen er der minidisko.

Hotellet har faciliteter for hele familien, hvad end man fortrækker at være aktiv eller bare slappe af. Man kan nyde lidt velvære på sin ferie, hvis man benytter sig af hotellets massage- og spafaciliteter, bl.a. tyrkisk mad og jacuzzi (mod gebyr). Desuden er der en shoppingarkade og et minimarked. Wi-fi er muligt på hele hotellet, og man får 100 MB gratis per device. Derefter er priserne ca. 9 Euro per dag og 42 Euro per uge. På søsterhotellet er der mulighed for at bruge den mindre fodboldbane 5x5.

Der findes intet mindre end 8 restauranter/snackbarer og 8 barer rundt omkring på hotellet. Der tilbydes mad fra forskellige køkkenener, bl.a. italiensk, asiatisk, mexikansk, fransk og selvfølgelig græsk mad. F.eks. er der en børnerestaurant som serverer mad og drikke til børn og en strandbar der serverer drikkevarer, frokost og snacks.

Sådan bor du
Dobbeltværelse (ca. 27 m2) består af ét værelse med bad/toilet, samt balkon/terrasse. Udstyret med tv, telefon, køleskab, aircondition (gratis, åben ca. 1/6-30/9), safeboks (gratis) og hårtørrer. Udsigt til haven. Gratis wi-fi (op til 100 Mb per device). Maks. 3 voksne. Opredning til 3. person. 

Familieværelse (ca. 30 m2) består af to soveværelser med skydedør med ét bad/toilet og én balkon/terrasse. Udstyret ligesom dobbeltværelse. Udsigt til haven. Maks. 4 voksne.

Havudsigt kan tilkøbes til dobbeltværelse og familieværelse. Familieværelse der har køjeseng, har ikke mulighed for havudsigt.

Værelserne kan fremstå slidte. 

Pension
Opholdet er med All Inclusive.

Mere om Amilia Mare
Dobbeltværelser og familieværelser ligger ikke i samme bygning, så der er ikke chance for at man kan bo side om side, hvis man vælger forskellig værelsestype.

Der er gratis håndklædeservice til pool og strand.

 

Om hotellet
Afstand til busstoppested 200 m
Afstand til centrum 500 m
Afstand til lokalt centrum 6 km, Rhodos by
Afstand til lufthavn 20 km
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til strand 100 m
Aircondition Ja
Antal værelser 591
Babyseng Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Beach club Ja
Billiardbord Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 1970
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 5
Familie Ja
Fitness Ja, mod gebyr
Game room Ja
Have ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Internet Ja
Jacuzzi Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Minigolf Ja
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2014
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Sauna Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Skønhedssalon Ja
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
Vandrutschebane Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

All Inclusive

Hotellet har 8 restauranter/snackbarer og 8 barer med forskellige åbningstider og forskelligt udvalg. Nedenfor ses et sammendrag af programmet. Det nøjagtige All Inclusive program udleveres ved ankomst. I ydersæsonen kan der være nogle restauranter og barer der har lukket for at tilpasse antallet af gæster på hotellet.

Hovedmåltider:

Morgenmad: 07.00 - 10.00 – Frokost: 12.30 – 15.30  Aftensmad: 18.30 - 21.15

Til morgenmaden er der et stort udvalg og der serveres vand, juice, kaffe og te. Til frokost og aftensmad er der buffet med varme og kolde retter, salat, dessert og is. Der serveres vand, juice, sodavand, øl og vin til frokost og aftensmad.

Den franske (set-menu) og italienske (buffet) restaurant skal reserveres på forhånd i receptionen, og det er efter først-til-mølle princippet. Der serveres drikkevarer ved bordet. Man kan bestille bord én gang per restaurant per ophold.

Badetøj er ikke tilladt i restauranterne. Herrerne skal bære lange bukser om aftenen.

Måltiderne i børnerestauranten "ALDY":

Aftensmad: 18.30 - 20.00

Retter til børn, samt dessert og is. Der serveres vand, juice, sodavand, mælk og kakaomælk.

Mellemmåltider:

Kl. 08.00 - 17.00: Snacks (Buffet med varme og kolde snacks, samt frugt, søde sager, og et udvalg af is)

Drikkevarer:

Kl. 07.30 – 24.00: Lokalt fremstillede drikkevarer (fx sodavand, juice, saftevand, alm. vand, lokal spiritus, drinks/cocktails, vin, øl, kaffe og te).

Vigtig info:

Drikkevarer og mellemmåltider der ikke fremgår af All Inclusive programmet, er mod betaling. Bemærk at hotellets yderligere faciliteter ikke er en del af All Inclusive-programmet. 

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail