Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Kato Stalos

Om Kato Stalos

Om Kato Stalos

Kato Stalos – en fredelig og hyggelig ferieby

Kato Stalos ligger få kilometer vest for Chania. Navnet betyder ”under Stalos”, og oppe i de bjergene omkring 4 kilometer væk fra kysten, ligger landsbyen Stalos, der har givet navn til den lange, flotte sandstrand og vores ferieby Kato Stalos. Her er fredeligt og hyggeligt.

Afslappet badeferie i Kato Stalos
Stranden er rummelig og ualmindelig dejlig. Det er ikke så sært, at Kato Stalos – stranden er blevet tildelt Det Blå Flag for sin høje vandkvalitet. Vores fine hoteller har en rigtig god beliggenhed enten lige ved stranden eller få hundrede meter derfra. Så du er garanteret, at du kan komme ud i bølgerne på få minutter! Her er alle muligheder for en afslappet ferie!

Rolig stemning i bycentrum
Kato Stalos’ centrum består af hoteller, hyggelige taverner, gode barer og små butikker. Her er en rar, lokal og rolig stemning, men vil du have lidt mere byliv, er det nemt at komme til såvel Platanias som Chania.

Gå på opdagelse i Stalos
Du vil få en herlig ferieoplevelse, hvis du tager godt fodtøj på og traver fra kystvejen og de tre kilometer op i baglandet til byen Stalos. Her på byens torv ligger rigtig gode taverner, og har du lyst til en ægte, lokal kretensisk specialitet, skal du smage Anti Kristos – grillet gedekød med havsalt. Fra Stalos skal du også nyde den vidunderlige udsigt over kysten. Fortsætter du vandreturen længere ind i området bag Stalos, vil du fornemme det græske landliv tæt på, komme gennem olivenlunde og finde nogle fantastiske udsigtspunkter.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail