Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • 5-stjernet ophold i vandkanten
 • Masser af faciliteter for både børn og voksne
 • Golfbane
 • Stort poolområde
 • Mange barer og restauranter
Udsolgt

Steigenberger Aldau Beach

5
Her får du
 • 5-stjernet ophold i vandkanten
 • Masser af faciliteter for både børn og voksne
 • Golfbane
 • Stort poolområde
 • Mange barer og restauranter
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Steigenberger Aldau Beach

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Familiehotel
 • Golfhotel
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand
 • Vandrutsjebane
 • Wellness

5-stjernet ferie i vandkanten med et hav af faciliteter for små og store

Få skridt fra vandkanten venter et 5-stjernet ophold på dig. Og her rækker stjernerne hele vejen rundt – lige fra fabelagtige familiefaciliteter og underholdning til lækre spafaciliteter og luksuriøse omgivelser. Når du nyder ferien på Steigenberger Aldau Beach, kommer du ikke til at mangle noget.

Rækken af muligheder på din ferie er så lang, at du ikke skal dase for længe poolen, hvis du skal nå hele vejen rundt. For selvom det store poolområde med børnepool og omgivende solterrasse, grønne plæner og palmer frister, så er der masser andet at kaste ferieenergien over. For enden af poolområdet ligger den gyldne sandstrand, hvor hotellet har sit eget strandafsnit med parasoller, liggestole og strandbar. Her er der forskellige former for vandsport. Lej fx en gratis kano, eller begiv dig ud i et mere hæsblæsende tempo fx bananbåd eller vandski mod betaling. Mod betaling kan du også udforske verden under havoverfladen på en dykke- eller snorkletur.

På hotellet kan du gratis spille billard, basket eller leje cykel, så du kan tage på opdagelse i de omkringliggende omgivelser. I forbindelse med hotellet finder du også en 9-hullers golfbane. Er du øvet golfspiller har du ubegrænset adgang til banen hver dag mellem kl. 07.30 og solnedgang (tidsreservation er nødvendig). Er du derimod ikke nogen garvet golfer, kan du få en gratis intro-lektion hver mandag eller fredag kl. 18 om sommeren og kl. 15 om vinteren.

Er tennis mere din sportsgren? Så er der også råd for det. Mod betaling kan du benytte tennisbanen på nabohotellet Hotels tennisbane (60 minutter for 130.000 EGP, 30 minutter for 105.000 EGP. Leje af ketcher for 40.000 EGP).

Efter fart over feltet, kunne det måske friste med lidt selvforkælelse, og også det byder hotellet på. I hotellets spaafdeling kan du benytte dig af jacuzzi og sauna – eller en tur i fitnessrummet, hvis der stadig er energi tilbage. Mod betaling er det også muligt at forkæle dig selv med massage, tyrkisk bad eller måske en manicure.

Med alle de mange faciliteter og aktiviteter, er der behov for at tanke op med mad og drikke undervejs. Og her kan du besøge en af hotellets mange barer eller restauranter. Hotellet byder bl.a. på poolbar, strandbar, lobbybar, en buffetrestaurant og intet mindre end fem a la carte-restauranter, hvor der serveres retter fra et asiatisk, orientalsk og middelhavsinspireret køkken.

Når aftenen falder på, står hotellet klar med underholdning, livemusik og diskotek til at runde en forrygende feriedag af.

For de mindste er er der legeplads, international miniklub, minidisko og vandrutsjebaner.

Sådan bor du
Du vælger mellem ophold i en af følgende værelsestyper:

Deluxe dobbeltværelser er ca. 50 kvm stort og indrettet med minibar (mod betaling), safebox, aircondition, hårtørrer, WiFi, elkedel, eget bad/toilet og balkon eller terrasse med udsigt til enten pool, hav eller bjerge. Her er der plads til maks. to voksne eller tre børn. 

Familiedobbeltværelser er ca. 55 kvm stort og indrettet med minibar (mod betaling), safebox, aircondition, hårtørrer, WiFi, elkedel, eget bad/toilet og balkon eller terrasse med udsigt til enten pool, hav eller bjerge. Her er der plads til maks. tre voksne eller fire børn.

Pension
Opholdet er med All Inclusive.

Mere om Steigenberger Aldau Beach 
Du kan tjekke ind fra kl. 15.00, og der skal senest tjekkes ud kl. 12.00 på afrejsedagen. Det er muligt at parkere ved hotellet. Hotellet tilbyder gratis shuttlebus til byen (shuttletaxa er mod gebyr). Du kan låne gratis badehåndklæder til pool og strand, og der er gratis liggestole og parasoller på hotellets strandafsnit. For at benytte hotellets spa, skal du være mindst 16 år gammel. Fitnessrummet er åbent 24 timer i døgnet.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til centrum 2 km
Afstand til lufthavn 6 km
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 388
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Beach club Ja
Børneklub International
Børnepool Ja
Cykler Ja
Diskotek/Natklub Ja
Elevator Ja
Familie Ja
Fitness Ja
Golfbane Ja
Gratis bus Ja
Hårtørrer Ja
Internet Ja
Jacuzzi Ja, mod gebyr
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Konferencerum Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Restaurant Mange
Sauna I spaafdeling
Spa & wellness Ja
Strandhåndklæder Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vandrutschebane Ja
Vandsport Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

Adresse
Yussif Afifi Road, Hurghada
Tlf. +20 65 3465400

All Inclusive

Måltider
Morgenmad: Kl. 07.00-10.30
Sen morgenmad: Kl. 10.30-12.00
Frokost: Kl. 13.00-15.00
Aftensmad: 18.30-22.30

Alle måltider serveres fra buffet i hotellets hovedrestaurant. All Inclusive omfatter ét måltid om ugen på en af hotellets a la carte-restauranter. A la carte-restauranterne kan derudover besøges mod betaling.

Mellemmåltider
Snacks og is: Kl. 10.00-17.00
Te og kaffe: Kl. 16.00-18.00
Natmad og -snacks: Kl. 22.30-07.00

Is serveres i Ukumbi Café.

Drikkevarer
Lokale drikkevarer er inkluderet i All Inclusive. Drikkevarer er tilgængelige døgnet rundt og serveres i hotellets restauranter og barer inden for disses åbningstid, se nærmere information på hotellet.


Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail