Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • El Gouna

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra El Gouna
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et fint udvalg af hoteller i El Gouna.
Se vores hoteller her >

Om El Gouna

Tæt på Hurghada finder I El Gouna. Et eksklusivt ferieområde kendt for sine lange laguner, smukke koraler og lækre sandstrande. Kort sagt; ferielivet, når det er bedst!

El Gouna er kort sagt unik! Her finder I et rejsemål, der er bygget op på fineste og hyggeligste vis. De små øer og halvøer samles af små kanaler og laguner, der skaber en helt særlig stemning. I kombination med dejlige strande, gode snorkelmuligheder og et hyggeligt centrum med butikker og restauranter, bliver El Gouna hurtigt en ægte feriefavorit.

Nyd livet på et af de mange gode resorts, nyd en dag på stranden eller tag en tur på torvet og se de fine egyptiske huse, der er bygget i traditionel stil.

Mange luksushoteller og gode strande
I El Gouna har vi fundet en række resorts til jer, hvor standarden er høj. Derudover ligger de alle perfekt, for hele byen er bygget op omkring hotellerne. Det gør ferieområdet ideelt for de fleste gæster. I bor også altid tæt på stranden, for byens mange laguner skaber massevis af kyststrækninger, der indbyder til både ren afslapning og skønne aktiviteter. Strandene holder samme høje standard som hotellerne.

På tur i El Gouna
Når I holder ferie i El Gouna, må I ikke snyde jer selv for en hyggelig sejltur på de små kanaler. Det koster ikke ret meget, og er en sjov oplevelse. I skal også besøge det lille centrum Kafr, torvet eller marinaen. Langs stranden finder I også flere dykkercentre, hvis I gerne vil opleve det farverige livet under havets overflade. Mulighederne er mange, og der venter med garanti er væld af hyggelige timer i El Gouna.

Vores service
I møder Bravo Tours’ dansktalende rejseleder i lufthavnen, når I ankommer. De følger som regel også med på transferbussen til hotellet. Ferien i El Gouna er på egen hånd, men I kan altid kontakte rejselederne i Hurghada på servicetelefonen, der er åben 24 timer i døgnet. Telefonnummeret får I ved ankomsten til rejsemålet.

Transfer og praktisk info
Det tager ca. 40 minutter at køre fra lufthavnen til hotellerne i El Gouna.
Det er en god ide at medbringe badesko til stranden, da der kan være koralstykker og mange muslingeskaller i vandet. 

Oplev El Gouna

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Flere rejser til Egypten

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til El Gouna

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7