Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • San Pedro

Om San Pedro

San Pedro – caribiske ferieparadis

På sydøst-kysten ligger San Pedro – et fantastisk ferieparadis med eksotiske strande og lækre luksusresorts langs kysten. Her kan I slappe helt af og komme ned i gear, for San Pedro er helt igennem et bekendtskab værd!

Imponerende strande
Hvis I kan løsrive jer fra jeres resort, er det absolut en oplevelse at gå på stranden. Her kan I nyde en ægte caribisk strandferie med alt, hvad det indebærer: fint sand og høje palmer. Vil I opleve en af landets mest berømte strande, kan I køre ca. 10 minutter mod vest, hvor Playa Juan Dolio ligger. Her strækker stranden sig hele otte kilometer, og det turkisblå hav indbyder til en forfriskende dukkert. Her ligger også et fint udvalg af restauranter og barer. Mod øst finder i Playa Mortero, der er meget børnevenligt.

Byens stolthed
San Pedro er også kendt for baseball-legenden, Sammy Sosa, der blev født netop her. Når byens hold, Las Estrellas Orientales, spiller, går byen helt i stå. En oplevelse ud over det sædvanlige.
Oprindeligt var byen epicenter for landets handel med sukker, men i dag er det turismen, som byen lever af – og det er let at forstå, at de skønne strande hvert år tiltrækker mange besøgende. 

Utal af oplevelser
Vil I opleve landet, er der meget at lave. Havet gemmer på et utal af oplevelser, koralrev og farverige fisk. Inde i landet ligger en af verdens ældste byer, Santo Domingo, hvor man let kan bruge en dag på bare at opleve. Hele øen er også et paradis på naturelskere.  

Transfer
Det tager ca. 1 time og 15 minutter at køre fra lufthavnen i Punta Cana til San Pedro-området.  

Fakta om San Pedro
San Pedro er Den Dominikanske Republiks 3. største by. Uden for byen ligger de gode hoteller som perler på en snor. Her bor ca. 130.000 indbyggere.

Hoteller i San Pedro

Del denne side via E-mail