Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Juan Dolio

Om Juan Dolio

Juan Dolio - Afslappende og helt igennem fantastisk

På den sydlige del af Den Dominikanske Republik ligger byen Juan Dolio. Her finder I fred og ro til at nyde Caribiens skønne strande og livet i et tempo, som kun de lokale formår. Men det smitter – for i Juan Dolio går dagene i en skøn kombination af alting og ingenting, for som de lokale siger: hvad vi ikke når i dag, når vi i morgen.

Kom helt ned i gear
Start dagene med havudsigt til krystalklart vand, gå en slentre- tur og snup så en lur i det kridhvide sand. Eller gå en tur langs hovedgaden, hvor butiksejerne stille og roligt åbner op. Det er da ferie! Juan Dolio stammer helt tilbage fra 1884, men som så mange andre steder på Den Dominikanske Republik var det i 1980’erne, der kom gang i turismen. Dog har Juan Dolio stadig formået at bevare sin egen helt egen, afslappende stemning – og det gør kun oplevelsen endnu mere unik. 

Rig på oplevelser
Den Dominikanske Republik er rig på spændende oplevelser. Det gælder både, hvis I vil tæt på naturen, en af verdens ældste storbyer eller dykke under havets overflade til spændende koraler. Tæt på Juan Dolio – ca. 20 minutters kørsel – ligger også Bocca Chica, en af øens mere livlige feriebyer. Oplevelserne står i kø, men det er fuldt forståeligt, hvis det er svært at løsrive sig Juan Dolio-hotellernes ubeskrivelige strande!

Transfer
Bravo Tours lander i lufthavnen ved Punta Cana. Herfra er der ca. 1,5 times kørsel til Juan Dolio.

Fakta om Juan Dolio
Juan Dolio er en tidligere fiskerby, der strækker sig ca. syv kilometer langs Den Dominikanske Republiks sydkyst. Byen ligger ca. 50 kilometer fra hovedstaden Santo Dominigo, der regnes for at være en af verdens ældste byer.  

 

Hoteller i Juan Dolio

Del denne side via E-mail