Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Den Dominikanske Republik

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Den Dominikanske Republik.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Den Dominikanske Republik.
Se vores hoteller her >

Find rejse til Den Dominikanske Republik

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Om Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik – indbegrebet af Caribien

Drømmer I om kridhvide strande og azurblåt hav? Ja, kort sagt indbegrebet af Caribien? Så har I netop fundet jeres næste rejsemål, Den Dominikanske Republik. Et land, der ganske enkelt emmer af alt det, man drømmer om – skønne strande, storslået natur og ikke mindst spænende oplevelser. Uanset om I drømmer om at sejle med katemaran, gå i historiens fodspor, se hvordan rom bliver til eller blot nyde livet på stranden, har I her de perfekte omgivelser - som endda er meget frodige og helt fantastiske! Velkommen til Caribien – velkommen til Den Dominikanske Republik. 

Caribiens nr. 1
Den Dominikanske Republik er et verdensberømt rejsemål og har gennem tiden vundet flere prestigefyldte titler. Landet er bl.a. kåret til ”Det bedste rejsemål i Caribien”, og vi forstår ganske let hvorfor. Klimaet er perfekt, og den afslappede atmosfære skaber de perfekte rammer for jeres næste drømmeferie. Samtidig er det blot et plus, at prisniveauet på Den Dominikanske Republik ikke har nået samme niveau som mange andre ferieøer i Caribien. Og så gør det absolut ingenting, at øens hoteller virkelig har forstået at højne niveauet for All Inclusive.

Cubansk islæt og skøn feriestemning
Mange forbinder cigarer og rom med Cuba, men faktisk er det også en stor del af Den Dominikanske Republik. Her fremstilles de fineste cigarer og en helt fantastisk rom, mens musikkens rytmer spreder sig i gaderne. Bliv ikke overrasket, hvis de lokale pludselig bryder ud i dans eller sang midt på gaden, for stemningen er altid god på Den Dominikanske Republik.

Spændende oplevelser
Selv om landets strande indbyder til ren afslapning, så er der rigtig meget at opleve på Den Dominikanske Republik. Sejl ud på havet, oplev den smukke natur i Mega Truck (kører dog ikke fra Juan Dolio) eller tag med til hovedstaden, Santo Domingo, der er den ældste by i "den nye verden". Derudover er landet kendt som et af de bedste steder både at dykke og snorkle, så det er absolut også en oplevelse værd at tage under havets overflade. I januar og februar er det også muligt at opleve det store pukkelhvaler, når de kigger forbi øen - uden sammenligning en stor oplevelse! Spiller du golf, må du absolut ikke glemme din golfbag, for Den Dominikanske Republik gemmer på nogle af de bedste golfoplevelser, man kan tænke sig. 

Historiens vingesus
Meget er sket siden Columbus i 1492 ankom til Den Dominikanske Republik. Siden da har landet både hørt under Haiti og Spanien, men blev selvstændig i 1865. De fleste indbyggere på øen stammer fra Afrika eller Europa, og øen fik sit økonomiske gennembrud i 1960’erne og 1970’erne, hvor sukkerproduktionen var på sit højeste. Det fik dog en ende i 1980’erne, og i dag er turismen et af landets allervigtigste erhverv. 

Vejret på Den Dominikanske Republik
Den Dominikanske Republik har et skønt klima året rundt. Det subtropiske klima skaber en gennemsnitstemperatur om vinteren på 25 grader og massevis af solskinstimer. 

Om Den Dominikanske Republik
Den Dominikanske Republik er en del af øen Hispaniola, der er delt mellem to lande: Haiti og Den Dominikanske Republik. Sidstnævnte udgør ca. 2/3 af øens samlede areal. Der bor ca. 8,5 millioner indbyggere på denne del. Hovedstaden hedder Santo Domingo. 

 


FAKTA

Afrejse
Bravo Tours flyver til Den Dominikanske Republik fra København.

Flyvetid
Ca. 10 timer

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.
- Punta Cana: ca. 25 minutter

Tidsforskel
- 5 timer om vinteren i forhold til Danmark
- 6 timer om sommeren i forhold til Danmark

Pas og visum
Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder efter hjemrejse.
Vær opmærksom på, at når du rejser til Den Dominikanske Republik skal du have et touristcard. Dit turistvisa er med i rejsens pris og bliver udleveret om bord på flyet. 

Seating på flyet
Du kan reservere din egen plads om bord på flyet. Det tager kun to minutter, og så får du den plads, du ønsker – uanset om du er til vindues- eller gangplads. Det koster 400 kr. t/r at reservere et sæde, og du gør det på https://secure.paxport.net/tui/nordic/, hvor du logger ind med dit bookingnummer og afrejsedato. Du kan vælge en plads indtil syv dage før afrejse. Vælger du ikke en plads, tildeler flyselskabet dig en. Du kan læse mere om valg af sæde på http://www.tuiflynordic.dk/ekstra/siddeplads


Valuta 
Den Dominikanske Republiks lokale valuta er Dominikanske pesos (DOP). 1 dansk krone svarer ca. til 6,90 DOP (maj 2016). Mange steder tager de også i mod USD. 


Strande
I Punta Cana er strandene kridhvide. Her føler I virkelig, I er kommet til Caribien. Det samme gør sig gældende på resten af den sydlige del af øen, mens øens nordlige strande har mørkere sand. 

Mad og drikke
De fleste hoteller er med All Inclusive. Standarden på All Inclusive er høj. Der er et begrænset antal af restauranter udenfor hotelområderne.

Transport
Man kan godt komme rundt med taxa. De holder normalt ved hotelområderne eller kan bestilles i receptionen. Aftal prisen på forhånd, da taxaerne ikke kører efter taxameter. 

Elektricitet
110 v. Adapter er nødvendig. 

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet. I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder. 

Områder i Den Dominikanske Republik

Hoteller i Den Dominikanske Republik

Oplev det ægte Caribien

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >