Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Bedste hotel i Golden Sands
 • Strandhotel
 • All Inclusive
 • Vandland
 • Bravo Favorit-hotel

Meliã Grand Hermitage

5
Her får du
 • Bedste hotel i Golden Sands
 • Strandhotel
 • All Inclusive
 • Vandland
 • Bravo Favorit-hotel

Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Meliã Grand Hermitage

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Familiehotel
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand
 • Vandrutsjebane

Luksushotel lige ved stranden 
Meliã Grand Hermitage er ganske enkelt det bedste af det bedste, når det gælder hoteller i Bulgarien. Her lever du som grever og baroner. Alt er i topklasse – service, mad og faciliteter. Netop derfor er hotellet et udvalgt Bravo Favorit-hotel*, fordi det indeholder alt det, der skal til, for at skabe en fantastisk ferie for hele familien. 

Hotellet ligger meget smukt i læ af grønne skove, og samtidig lige ned til en flot og indbydende strandpromenade. Centrum af Golden Sands ligger blot 100 meter væk, så du bor simpelthen midt i det hele.

Når du bestiller værelser på Meliã Grand Hermitage, kan du vælge ´The Level´. Her får du flere ekstra ting med fx gratis adgang til dampbad og sauna. 'The Level' er foruden at være en speciel værelsestype, også adgangsgivende til forskellige områder på hotellet. Dette indbefatter restauranten 'The Level', poolområdet for 'The Level'-gæster samt Level Lounge som ligger øverst på hotellet med en fantastisk udsigt ud over sorte havet. 

På hotellet kan du nyde lækkert mad på The Level, som tager gastronomien til nye højder. Desuden slår hotellet dørene op for VIP SPA Suite, hvor du kan forkæle din krop med massage og behandlinger i særklasse (mod betaling).

Poolområdet er stort og indbydende med forskellige swimmingpools, vandrutsjebane, børnepool, solsenge og parasoller, der er placeret ved forskellige solterrasser. Der er gratis leje af poolhåndklæder. Her findes desuden et indendørs poolområde. Fra hotellet har du også direkte adgang til den skønne strandpromenade, og til stranden, hvor hotellet har et privat afsnit med liggestole og parasoller.

Rejser du med børn, vil de med garanti elske den internationale børneklub, der tilbyder mange faciliteter. Hotellets personale tager i mod børnene fra første sekund, hvor de tjekker ind i en særlig børnereception. Hver dag foregår der spændende aktiviteter – lige fra ansigtsmaling til spil og lege. Der er også mini-disco om aftenen. Derudover er der også et legeområde med en balancebane, hvor børnene kan slå sig løs, samt et spillerum med playstation 5 og VR-briller.

Sådan bor du på Meliã Grand Hermitage

Dobbeltværelse med balkon: Dobbeltværelserne er lyse, luksuriøse og meget velindrettede med eget bad med badekar og bruser og balkon med en fantastisk udsigt. Alle værelser har desuden aircondition, tv, køleskab, safebox og Wi-Fi. Fem af hotellets værelser er specielt indrettet med gode faciliteter for handicappede, ligesom selve hotelområdet er fint fremkommeligt for gangbesværede og kørestolsbrugere. Dobbeltværelserne er indrettet til maksimalt 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Du kan også bo alene på værelset mod tillæg.


Mulighed for tilkøb af havudsigt 

Familieværelser: Har samme faciliteter som et dobbeltværelse, men består af to dobbeltværelser med connecting-døre i mellem. 

The Level Junior Suite: Skal ferien byde på forkælelse i særklasse, kan du også vælge et ophold i en af hotellets junior suiter. Her kan du brede dig over hele 68 m2, der er elegant og komfortabelt indrettet med bl.a. ekstra lange senge, TV med satellitkanaler, safebox, WiFi, aircondition, minibar, elkedel, balkon eller terrasse samt badeværelse med bruser, badekar og hårtørrer. Bor du i junior suite, har du desuden eksklusiv adgang til hotellets Level-restaurant, Level-lounge samt Level-have og -poolområde. Og dertil kommer privat tjek-ind og tjek-ud. Junior suiten er indrettet til maksimalt 4 personer, heraf højst 3 voksne eller 4 børn. 

Pension
Dit ophold på Meliã Grand Hermitage er med All Inclusive.

Mere om Meliã Grand Hermitage
Hotel Meliã Grand Hermitage vil danne den perfekte ramme om en ægte luksusferie. Her er masser af fine faciliteter for både børn og voksne, bl.a. en ny Animation Bar ved poolområdet og den nye, særlige Sports Bar for alle sportsentusiaster.

*Deluxe-fordelene fås kun på ophold, der består af ren badeferie og kan ikke kombineres med fx rundrejser, golfrejser, premium produkter eller fleksible pakkerejser med flere.

Elkedel kan lånes i receptionen.

Roomservice er mod gebyr.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 5 min. på gåben
Afstand til centrum 100 m
Afstand til hæveautomat På hotellet
Afstand til lufthavn 30 km
Afstand til minimarked På hotellet
Afstand til strand 50 m
Aircondition Ja
Antal værelser 700
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Billiardbord Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 2005
Børneklub International
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 9
Fitness Ja
Game room Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Parkering Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2018
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, gratis
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Splash zone Ja
Strandhåndklæder Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Underholdning Ja
Vandrutsjebane Ja
Volleyball Ja, beachvolley
WiFi Ja, gratis

All Inclusive

All Inclusive

Måltider:
Morgenmad: kl. 07.30-10.00  
Frokost: kl. 12.30-14.30 
Aftensmad: kl. 18.00-21.00

Du har også mulighed for at vælge a la carte i restauranten. Her skal du lave en reservation i hotellets reception, mindst én dag før (gerne to dage før). Fra dag til dag skifter det mellem italiensk og amerikansk a la carte.

Drikkevarer: 
Kaffe, te, mælk, vand juice, sodavand fra maskine, lokalt spiritus, øl og vin fra fustage.

Ikke inkluderet:
Importeret alkoholiske drikkevarer.

Mellemmåltider: 
Cocktailbar ved poolområdet -"Animation Bar" (kun åben i højsæson): kl. 10.30-23.00
Lobbybar "Café Roma": kl. 10.00-22.30; forskellige drikkevarer, i tidsrummet kl. 10.00-18.00 med snacks, sandwiches og kager.  
Cocktailbar"Sunshine Café": kl. 10.00-22.30

Vær opmærksom på, at der er "smart casual dresscode" i indendørs restauranter/barer. Her er det ikke tilladt at bære badetøj, klipklapper eller shorts.

Fitnesscenteret er åbent kl. 08.30-20.30 - gælder også den indendørs pool.

I højsæsonen er der desuden underholdning på hotellet med bl.a. mini disco samt forskellige shows. 

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen. For sommeren 2023 har Bravo Tours dog aftalt med hotellet, at All Inclusive først slutter på hjemrejsedagen, når du forlader hotellet.


Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Meliã Grand Hermintage - En del af Bravo Favorit

Meliã Grand Hermintage - En del af Bravo Favorit

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Er I mange der skal rejse sammen? Få et tilbud

Få et uforpligtende til Melia Grand Hermitage
Vælg lufthavn *

Del denne side via E-mail