Premium - Azorerne i børnehøjde

0
Rejselængde 7 Nætter
Pris fra 06 juli 2021 7.999 kr
Se alle afgange

Find familiens eventyrlyst frem til en fantastisk rejsenyhed, der sender jer tur-retur til verdens paradis! På hovedøen São Miguel venter den perfekte blanding af storslåede oplevelser, dejlig afslapning, masser af hyggeligt samvær og aktive indslag – for både store og små eventyrere.

På rejsen udforsker vi den fascinerende, vulkanske øgruppe midt i det brusende Atlanterhav – Azorerne! Her svømmer havets kæmper, de enorme kaskelothvaler, og legesyge delfiner i bølgerne ud for kysten. Og på land overvælder den bjergtagende smukke og frodige natur. De grønne vulkanøer strækker sig mod himlen, søerne skinner blankt i de dybe vulkankratere, og varme kilder strømmer hele vejen fra jordens indre. Med alle disse naturlige underfundigheder er det ikke spor mærkeligt, at National Geographic har kåret øgruppen som verdens mest besøgsværdige.

På Azorerne bliver vi budt velkommen med en lækker velkomstmiddag, og på rejsen er der inkluderet spændende udflugter.
Alle udflugterne er nøje udvalgt, så både børn og voksne får unikke rejseoplevelser, der absolut ikke går i glemmebogen.
Vi besøger de forunderlige varme kilder, oplever naturen på tætteste hold på en familievandretur med picnic og stikker til søs, hvor hvaler og delfiner hilser på os fra havets mørke dyb. På hele rejsen bor vi på Saõ Miguels bedste lejlighedshotel, Antillia Hotel & Lejligheder, der er helt perfekt til børnefamilier.

Kort sagt venter der masser af ferie for pengene på denne rejse, der nok skal få det helt store feriesmil frem hos den aktive børnefamilie!

Afrejse fra
 • Billund (BLL)
 • København (CPH)
Rejsens højdepunkter
 • Velkomstmiddag
 • Jeepsafari til Ildsøen
 • Eventyr til fods
 • Hval- og delfinsafari
Og meget mere

Udflugtsprogram

Jeepsafari til Ildsøen
På denne halvdagsudflugt tager vi på jeepsafari til naturreservatet ved Lagoa das Furnas, Ildsøen! Her kommer du helt tæt på Azorernes fortryllende natur, der imponerer med sine frodiggrønne landskaber og skinnende, blå kratersøer. Området omkring vulkansøen Lagoa das Furnas er et af de mest uberørte steder på hele São Miguel, og vulkanen er en af de højeste. Vi begiver os af sted i den pragtfulde og varierede natur, hvor vi betages af den ene smukke udsigt efter den anden. Vi slutter dagens oplevelser ved det varme vandfald Caldeira Velha. Her møder os synet af en sand lille oase. Søens stille vand, det rislende vandfald og den grønne kulisse skaber en fredfyldt ramme for en badetur under de varme vandstråler.

På turen er det en god idé at medbringe: kamera, behageligt tøj, vand, badetøj og håndklæde. Udflugten er med dansktalende rejseleder og engelsktalende lokalguide.

Rigtig god fornøjelse!

OBS: Der er ikke barnestole i jeepen.

Eventur til fods
Azorernes storhed opleves bedst, når du er ét med skønheden – og det bliver du på denne vandretur! Vi starter dagens vandring i Pinhal da Paz-parken, som vi når med bus. Parken ligger nord for Ponta Delgada, og på vores færd mod øens nordlige del oplever vi den fabelagtige natur og det spændende dyreliv. Stien fører os forbi et smukt udsigtstårn og videre til den lokale gård Pico da Cruz, hvor vi bliver budt på sandwich, frugt, ost og drikkevarer. Her hilser vi også på gårdens øvrige beboere: dyrene, selvfølgelig. Der er bl.a. muligt at få en ridetur på pony.

Hop i de behagelige vandresko til smukke naturoplevelser, for vandreturen tager os igennem et varieret terræn af grusveje, asfalterede veje, stier og parker.
På turen er det en god idé at medbringe: kamera, behageligt tøj, gode sko og vand. Vandreturen er ca. 5 km lang og klassificeres som let. Udflugten er med dansktalende rejseleder.

Rigtig god fornøjelse!

Hval- og delfinsafari - Katamaran
I havet omkring São Miguel finder du mange af verdens hvalsorter og ikke mindre end 8 ud af 12 delfinarter. Tag med på et uforglemmeligt eventyr og oplev havets mest imponerende dyr! Kaptajnen får via radiokontakt til hvalobservatorierne langs kysten besked om, hvor hvalerne og delfinerne befinder sig. Delfinerne opholder sig ofte i store stimer med ca. hundrede i hver – og derfor er der gode chancer for at se dem.

Følelsen, når en gigantisk kaskelothval befinder sig bare nogle få meter fra båden, kan ikke beskrives – den skal opleves! Over naturlovene råder imidlertid ingen, derfor kan det ikke garanteres, at vi får disse dyr at se, men chancerne er store. Det kan også ske at turen indstilles, hvis vejret ikke tillader sejlads. Denne beslutning tages på mødestedet, før turen starter. Turene varer ca. tre timer.

Udflugtsdagene oplyses ved ankomst til destinationen.

Dato og priser

 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Flyrejse til Azorerne tur/retur
 • 7 nætter på Antillia Hotel & Lejligheder
 • Velkomstmiddag
 • Jeepsafari til Ildsøen
 • Eventyr til fods
 • Hval- og delfinsafari
 • Dansktalende rejseleder

Dette er ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring kr. 249
 • Årsrejseforsikring kr. 278
 • Mad ombord på flyet kr. 190
 • Transport til og fra hotellet kr. 130
 • Bagage kr. 190
 • Aircondition
 • Børnepool
 • Pool
 • Gratis WiFi

Attraktivt hotel i centrum
Antillia er et skønt hotel med både hotelværelser og lejligheder med en ualmindelig dejlig beliggenhed tæt på Ponta Delgadas historiske centrum.

Du har kun 100 meter til det hyggelig marked og 300 meter til den flotte havnepromenade og den charmerende marina. Hotellet byder velkommen i den hyggelige lobby, og der er også bar og rigtig gode faciliteter. I Ponta Delgada kan du gå på opdagelse i det store udbud af restauranter, barer og spændende seværdigheder.

Antillia har et meget lækkert poolområde med solterrasse, swimmingpools til både børn og voksne, solsenge og parasoller. Her er også fitnessfaciliteter, tyrkisk bad, jacuzzi og desuden en lille legeplads til de yngste gæster. Du kan benytte det gratis trådløse internet i reception og bar.

Sådan bor du
På Antillia kan du enten bo i lejligheder eller dobbeltværelser.

Lejlighederne er nye, lyse og velindrettede med bad/toilet, enkle køkkenfaciliteter, aircondition og satellit-tv. Et-værelses lejligheder er indrettet med kombineret sove/opholdsrum og er til maksimum tre personer. Nogle et-værelses lejligheder har et stort panoramavindue i stedet for balkon. To-værelses lejligheder til maksimalt fire voksne har separat soveværelse og fås med og uden balkon/terrasse. Tre-værelses lejligheder, der er i to etager og med to separate soverum, er indrettet til maksimalt fire voksne og to børn samt. De har balkon/terrasse.

Dobbeltværelser med eget bad/toilet. Her er også aircondition, hårtørrer, telefon og tv. Der er ikke balkon/terrasse. 

Du kan også bo alene mod tillæg.

Pension
Opholdet på Antillia er uden pension, men ved ankomst til hotellet er det muligt at tilkøbe morgenmad. Det koster ca. 9 euro pr. person pr. dag. 

Mere om Antillia Hotel & Lejligheder
Antillia ligger perfekt i forhold til Ponta Delgadas bycentrum og omkring fem km fra stranden. Lejlighedshotellet er i en god standard og velegnet til børnefamilier. Hotellet har et mindre beauty-center, bordtennis, frisør, fitness, jacuzzi, sauna og vaskeservice - flere imod gebyr. I receptionen og i baren er der gratis WiFi.

Det koster 10€ pr. stk. for leje af poolhåndklæder.

Bussen kan desværre ikke køre helt op til hotellet. Bagage bliver derfor hentet af bagagebus og vores rejseleder vil gå sammen med jer til hotellet. 

Om hotellet
Afstand til centrum 300 m
Afstand til lokalt centrum 300 m Ponta Delgada
Afstand til restauranter 300 m
Afstand til strand 5 km
Aircondition Ja
Antal værelser 92
Bar Ja
Byggeår 2006
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 8
Fitness Ja
Havbad 500 m
Indendørs pool Ja
Jacuzzi Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Nej
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Safebox Ja, mod gebyr
Sauna Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 6
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
Rua do Perú 105 • PT - 9500 Ponta Delgada • Portugal.
Tlf. 00 351 206 000

Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail