Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Golfrejse - Steigenberger Golf Resort El Gouna

5
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse - Steigenberger Golf Resort El Gouna

  • 3 x Golf
  • Aircondition
  • All Inclusive
  • Gratis WiFi
  • Pool

Eksklusivt luksuriøst hotel med All Inclusive og lige ved fantastisk golfbane!
Steigenberger Golf Resort El Gouna ligger på sin egen halv-ø i den lækre El Gouna-område med skønne laguner, lækre strande og ikke mindst en fantastisk golfbane!

Glæd jer til en ferie i en stilfuld oase med blomstrende haver og dejlig strand. Her finder I et væld af lækre faciliteter og ikke mindst en af landets mest lækre 18-hullers PGA-golfbaner. Steigenberger Golf Resort El Gouna er altså perfekt, uanset om I blot søger eksklusive rammer til ferien eller en lækker golfoplevelse!

Inkluderet
• Indkvartering på Steigenberger Golf Resort
• All Inclusive
• 3 x golf på Steigenberger Golf Course – ekstra golf kan tilkøbes direkte på hotellet

Tilkøb
• Transfer til og fra hotellet
• Transport af golfbag. Skal tilkøbes direkte i lufthavnen. 600 kr. pr. vej.
• Mad om bord på flyet

Her bor du på din golfrejse.
Når I bor på resortet, har I eksklusive adgang til Club Paradisio-stranden, som I når med shuttlebåd. Her kan I både dykke, kitesurfe eller dyrke andre vandsportsaktiviteter. Her kan I også nyde jeres All Inclusive.

Nyd ferien i det skønne omgivelser eller tag ind til El Gouna, hvor I både finder mange restauranter, shopping og underholdning. I kan selvfølgelig også nyde jeres All Inclusive på resortet, hvor der både er hovedrestauranter og flere andre spændende spisesteder. Prøv fx Fairways Restaurant, der tilbyder lækker mad med en fantastisk udsigt! I kan også nyde en forfriskning i lobbybaren ”Par 19”.

Læs mere om hotellet her: Steigenberger Golf Resort El Gouna

Golfbanen

Steigenberger Golf

Et lækkert 18 hullers anlæg anlagt i 1999. designet af Gene Bates og Fred Couples!
Man mødes med det samme af fantastiske udsigter – dels til de smukke bjerge, dels til de smukke laguner
El Gouna Golf Course, der ligger i forbindelse med Steigenberger Golf Resort byder på en fantastisk golfoplevelse. Banen, der ligger midt i ørkenen, er i flot stand året rundt og med et spændende, og til tider særdeles udfordrende, design, kan man spille golf her mange gange uden at føle trang til at prøve noget andet.

Den flotte mesterskabsbane snor sig rundt mellem lagunerne, og man mister sjælden bolde på denne bane, hvor den flade sandørken udgør de største hazardområder.

Bolde risikerer man imidlertid at miste mange af, hvis man inden runden svinger forbi driving range. Her slås der nemlig ud mod en række små øer, som ligger placeret ude i en stor sø. Det saltholdige vand holder de fleste bolde ’ovenvande’, og golfklubbens ansatte sejler rundt i små både og fisker boldene op, når der mangler bolde til gæsternes trænings- og opvarmningslektioner.

En skøn golfoplevelse venter.

Del denne side via E-mail