Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Billige flybilletter

Flybilletter

Hvis I selv vil tilrettelægge jeres næste ferie, kan I nøjes med at købe billige flybilletter hos os og i stedet selv skræddersy den rejse, I drømmer om.

Med vores flybilletter sørger vi nemlig for, at I kommer frem til destinationen og hjem igen – og når I er fremme i lufthavnen er I klar til at holde ferie på egen hånd. I stedet for at hoppe på de øvrige hotelgæsters transferbusser, finder I nemlig i stedet jeres lejede bil, en taxa eller anden offentlig transport, som kan transportere jer videre til det hotel eller den ferielejlighed I selv har booket hjemmefra.


Billige flybilletter til udvalgte destinationer

Vores flybilletter er restpladser i de fly, der i forvejen flyver vores rejsegæster mod varmere himmelstrøg. Vi har derfor ingen fleksible flybilletter til faste ruteflyvninger, men derimod billige flybilletter på udvalgte afgange til forskellige destinationer.

Hvilke destinationer, der er tilgængelige flybilletter til, afhænger af både udbud og årstid. Hvis I gerne vil sikre jer billige flybilletter til de bedste destinationer, er det derfor en god idé løbende at holde øje med denne side.

Nogle gange opstår der også ledige pladser på flyene på grund af sene afbud og disse flybilletter er derfor kun tilgængelige i meget kort tid. Det afspejles dog også i prisen og I kan derfor opnå meget billige flybilletter til Sydens sol, når I vælger flyrejser af denne type.


Flybilletter med mange muligheder

Vores flybilletter købes af mange forskellige typer. Vi har singler, der på en billig måde gerne vil ud at opleve verden på en fleksibel måde i forhold til indkvartering - og par der gerne vil have lidt mere ud af solferien end dét, den traditionelle pakkerejse giver. Vi flyver også vennepar der rejser sammen ned til varmen samt hele familier, som gerne vil spare nogle penge på selv at planlægge rejsen fra det øjeblik flyet lander i lufthavnen på feriedestinationen.

Vi sælger især billige flybilletter til rejsegæster, der enten selv har ferielejligheder i udlandet eller gennem jobbet eller bekendte har mulighed for at låne eller leje sig ind i disse. På den måde får mange af vores rejsegæster hvert år en billig ferie sydpå i mere private omgivelser end normalt.

Vores flybilletter til verdens storbyer er også populære, især fordi det i netop byerne er yderst nemt at finde et billigt hotel samt transport mellem lufthavnen og byens centrum.


Billige flybilletter fra Billund og København

Hos Bravo Tours kan I finde billige flybilletter med afgang fra landets 2 største lufthavne - og i nogle tilfælde også fra Aalborg og Midtjyllands Lufthavn i Karup. Hvilke afgangslufthavne der er mulige, afhænger dog af hvilke flybilletter, til hvilke destinationer, der er tilgængelige.

Er jeres ønskede flybilletter ikke med afgang fra jeres geografisk foretrukne lufthavn, er der ofte mulighed for transfer via Danmarks andre lufthavne. Billetter til disse flyvninger kan findes på de respektive lufthavnes hjemmesider.


Flyv med de bedste flyselskaber

Når vi chartrer fly til vores rejser, sørger vi altid for at vælge flyselskaber, hvor servicen er i top. Her er glade medarbejdere, nyere fly med behagelige sæder og muligheden for at få lidt at spise undervejs, hvis flyvningen er af længere varighed. I tilvælger mad i forbindelse med bestillingen af jeres flybilletter.

Hos de fleste flyselskaber kan I også forudbestille Tax Free til levering direkte på flysædet, så I kan starte ferien med lidt sjove aktiviteter til børnenes flyvetur eller noget lækkert at gnaske på.

Hos Bravo Tours tilbyder flybilletter til en lang række flyselskaber som SAS, Thomas Cook Airlines og Emirates. For blot at nævne nogle få.

Hvilke flyselskaber, der benyttes, afhænger af både destinationen og længden af flyveturen.


Flybilletter med samme gode vilkår som på en pakkerejse

Som tidligere nævnt er vores flybilletter restpladser på allerede bookede flyvninger i forbindelse med vores charterrejser. Det betyder, at I rejser på samme gode vilkår som de af vores rejsegæster, der har købt komplette pakkerejser.

I får med andre ord også samme service og venlighed som alle andre, selvom I har valgt at holde ferie på en anden måde end de øvrige passagerer.

I checker også ind på samme måde som de øvrige passagerer -med samme mulighed for at vælge sæder ved siden af hinanden eller på bestemte pladser i flyet. For nogle afganges vedkommende er der dog et mindre gebyr forbundet med at vælge flyets særligt attraktive pladser, som f.eks. forrest eller ved nødudgangene, hvor der oftest er ekstra benplads.

Rejser I flere sammen, og vil I gerne sidde sammen i flyet, kan dette også medføre et mindre gebyr. Som udgangspunkt sørger flyselskabet dog for at placere vores rejsegæster samlet, når dette er muligt.


Find de flybilletter der passer til jeres rejse

Ved hjælp af sorteringsfunktionen kan I finde præcis de flybilletter, der passer til jeres budget og rejsedrømme.

Har I spørgsmål til bestillingen er I også velkomne til at ringe til os på telefon 70 10 10 77. Vi glæder os til at sende jer afsted på nye eventyr.

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7