Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Voksenhoteller

Voksenhoteller

Når man skal ud at rejse, er det for de fleste noget, der er blevet set frem til længe. Det betyder også, at der undervejs er blevet opbygget en masse dejlige forventninger, der skal indfries. Derfor er det vigtigt, at alle elementer i forbindelse med rejsen er udvalgt med særlig omhu, så alle vores gæster får den perfekte ferieoplevelse.

Har I som par forberedt en ægte afslapningsferie med hinanden i fokus, er det derfor helt centralt, at I får mulighed for at nyde hinandens nærvær i fred og ro – med alle de faciliteter indenfor rækkevidde, som I forbinder med en solferie.

Det får I netop på vores voksenhoteller, der kun er for voksne.


Hvad er et voksenhotel?

På vores voksenhoteller er der kun adgang for voksne. Aldersgrænsen for hotellets gæster går typisk ved 16 år, men flere af hotellerne har højere grænser for gæsternes alder, hvis I ønsker en endnu mere afslappet atmosfære på jeres ferie.

At der kun er voksne på hotellerne betyder nemlig, at der er mere ro i forhold til hoteller uden en nedre aldersgrænse, hvor der ofte bor familier med mindre børn.

På vores voksenhoteller er der mindre larm i restauranten, så I kan nyde jeres mad i fred og ro. Der er også minimal tumult ved poolområderne, hvor I derfor uden forstyrrelser kan slappe af i solstolene og nyde den solferie, I drømmer om. Og så er der små oaser rundt omkring, hvor I kan være relativt uforstyrrede i løbet af dagen.

Generelt hersker der i øvrigt en mere voksenorienteret atmosfære, end I måske er vant til fra tidligere ferier. På vores voksenhoteller finder I f.eks. ofte både barer, udvidede spisetider i restauranten og voksenunderholdning om aftenen.

Flere voksenhoteller har også ekstra faciliteter som eksempelvis fitness, spa & wellness og mulighed for roomservice. I det hele taget er vores voksenhoteller noget udover det sædvanlige med deres høje standard. Her er smukt både inde og ude og en fantastisk service døgnet rundt.

Nogle voksenhoteller tilbyder endda muligheden for at bo i private suiter med egen pool, hvis jeres ferie skal være ekstra luksuriøs.

Voksenhoteller for singler

Vores voksenhoteller henvender sig naturligvis også til dig, der gerne rejser alene. Her er plads til både ro og socialt samvær, alt efter hvad du foretrækker.

På vores voksenhoteller behøver du heller ikke forholde dig mere til de øvrige gæster, end du har lyst til. Vores voksenhoteller henvender sig især til par, der drømmer om tosomhed og nærvær, og derfor passer de fleste gæster på hotellerne sig selv. Du bliver derfor ikke forstyrret af legende børn eller festende unge på din ferie, men kan i stedet slappe lige så meget af, som du drømmer om.

Her er dog stadig rig mulighed for at få nye rejsebekendtsskaber, hvis du ønsker dette. Der er altid glade feriegæster i baren og i restauranten, som nyder en snak med nye mennesker.

Vores voksenhoteller er en del af Bonavida Duo

Hos Bravo Tours har vi udviklet et rejsekoncept, der udelukkende henvender til voksne. Vi kalder det Bonavida Duo, og her finder du de allerbedste betingelser for en ferie i afslapningens tegn. Uanset om man rejser alene eller flere sammen. Det er vores bedste voksenhoteller i kategorien, og din garanti for en dejlig voksenferie.

Helt konkret får I en række særlige fordele på vores Bonavida Duo hoteller, der kun er for voksne:

• Håndplukkede voksenhoteller med en aldersgrænse på mindst 16– nogle steder endda højere.
• Altid det bedste valg i hotel-kategorien
• Fri WiFi på hotellet.
• Altid egen balkon eller terrasse
• En god beliggenhed og rolig atmosfære.
• En fredelig oase for ferien

Hoteller for voksne i hele verden

Hos Bravo Tours har vi voksenhoteller på en lang række destinationer, herunder også de velkendte rejsemål i Europa fx Spanien, Grækenland og Tyrkiet, samt de mere eksotiske i Caribien eller Thailand. Det store udvalg betyder, at I kan tilrettelægge jeres voksenferie, så den passer til jeres drømme og ønsker.

I finder bl.a. rigtig mange voksenhoteller på Mallorca, hvor udvalget er stort – det betyder også, at du kan finde lige den standard, du drømmer om. I Spanien finder du også gode voksenhoteller på Costa del Sol, men er du på jagt efter en ferie på et voksenhotel om vinteren, skal du vende blikket mod De Kanariske Øer, hvor både Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, Lanzarote og La Palma byder på hoteller kun for voksne. Er du mere til en voksenferie i Grækenland, tilbyder vi også voksenhoteller på både Kreta og Rhodos, og det samme er tilfældet i Portugal på Algarve-kysten.

Vi har altså både voksenhoteller til jer, der drømmer om en ren solferie, mens der også er voksenhoteller til jer, der drømmer om masser af seværdigheder og aktiviteter. Spørg blot vores dygtige rejsekonsulenter til råds.

Voksenhoteller med All Inclusive

Blandt vores voksenhoteller finder I både hoteller med og uden All Inclusive, så I kan rejse, som I har lyst. Mange foretrækker at have pension og fx All Inclusive inkluderet i rejsen på voksenhotellet, så man blot skal slappe af. Det betyder, du ikke skal tænke over, hvor du skal spise, eller om du springer feriebudgettet, når du nyder en ekstra drink. Det er nemlig allerede inkluderet i ferien.

Bryllupsrejse eller ren forkælelse? 

Vores voksenhoteller er især populære hos par, der skal på bryllupsrejse. De skønne faciliteter og muligheden for både tosomhed og fantastiske oplevelser lægger op til en rejse, der for altid vil blive husket.

Hvis du skal på bryllupsrejse, har vi samlet vores allerbedste hoteller til ferien lige her. De fleste af hotellerne er kun for voksne, mens nogle kan besøges af alle, men fælles for dem er, at de skaber de perfekte romantiske rammer for din ferie. Her får du altså en hoteloplevelse udover det sædvanlige med fokus på dig og dine nærmeste. Du finder både hoteller til bryllupsrejsen i Europa, og på mere eksotiske rejsemål fx Thailand, hvor du får en endnu højere standard og et serviceniveau udover det sædvanlige.

Find dit voksenhotel til ferien nu

Uanset om I står foran jeres livs rejse eller blot trænger til at hive en uge eller to ud af kalenderen, er der masser af muligheder. Brug vores sorteringsfunktion nederst på siden til at få vist præcis de voksenhoteller og voksenrejser, der passer til jeres rejseplaner. Her kan I vælge flere forskellige kriterier – som afrejselufthavn, rejsemål og faciliteter på stedet. Således kan I skræddersy jeres næste voksenrejse på fineste vis. I er også altid velkommen til at kontakte os på service@bravotours.dk eller ringe til os på 70 10 10 77, så finder vi sammen det voksenhotel, der passer perfekt til jer.

Vores voksenhoteller

HM Balanguera Beach

Mallorca
Elegant hotel lige ved sandstrand
Se hotellet her >

Senses Palmanova

MALLORCA
God beliggenhed og mange faciliteter
Se hotellet her >

Eix Alcudia Hotel

MALLORCA
Perfekte beliggenhed.
Se hotellet her >

Blue Sea Piscis

MALLORCA
Centralt ved havnen i Alcudia.
Se hotellet her >

Hotel Agua Beach

MALLORCA
Direkte ved stranden.
Se hotellet her >

Hotel Romantic

MALLORCA
Tæt på stranden.
Se hotellet her >

 

Belver Boa Vista

ALGARVE
Fantastisk udsigt fra alle værelser.
Se hotellet her >

Cretan Dream Luxury

KRETA
Luksuriøst og enestående
Se hotellet her >

The Ixian Grand

RHODOS
Direkte på stranden.
Se hotellet her >

Senator Banús Spa

COSTA DEL SOL
Moderne spa-hotel i topklasse.
Se hotellet her >

Alua Sun Lago Rojo

COSTA DEL SOL
Tæt på by og strand.
Se hotellet her >

Flere hoteller til jeres parferie

Bedst til par

Se her et udvalg af hoteller "Bedst til par" Det er ikke voksenhoteller, men udvalgt efter skøn beliggenhed, charmerende hotel eller luksus ved stranden. 
Se et udvalg af bedst til par her >

Bonavida Duo

Tid til ren afslapning - kun for voksne.
Se hoteller her >