Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Papuga Tours

Aktiv ferie med Papuga og Bravo Tours

Hos Bravo Tours er din passion vores lidenskab, og derfor samarbejder vi også kun med de allerbedste, når vi tager ansvaret for din ferie. Det gælder i høj grad, når der er aktiviteter på programmet, for her ved både du og vi, hvor vigtigt det er, at både praktik, ruter og fællesskab går op i en højere enhed. Lige netop derfor samarbejder vi med Papuga Tours, om din næste cykelrejse, vandreferie og seniorrejse.  

Mange års erfaring giver dig den bedste cykelrejse

I Bravo Tours og Papuga Tours er vi helt enige om, hvad der skal til, for at du får de bedste oplevelser i udlandet. Vores mange års erfaring i branchen og med at planlægge aktive ferier, har givet os sans for de detaljer, der er vigtige – uanset om man rejser afsted på en cykelrejse, vandreferie eller seniorrejse for første gang eller har gjort det år efter år.

Sammen har vi sammensat de bedste oplevelser fra start til slut, og vi har begyndte allerede vores samarbejde i 2015. Vi har fundet de bedste hoteller, de bedste cykel- og vandreruter og kort sagt de bedste omgivelser og oplevelser til din ferie. Vi vægter et højt serviceniveau både før, under og efter rejsen, og der er altid en guide med på rejsen, der sammen med Bravo Tours’ rejseledere, står til din rådighed på ferien. Det er din tryghed for en fantastisk rejse – så skal du blot koncentrere dig om at nyde livet og levere dagens resultater i sadlen, på gåruten eller hvad end, du har på programmet på din seniorrejse.

En cykel- eller vandre-pakkerejse med alt hvad du behøver

Når du rejser med os, har vi sammensat det bedste til dig. Du skal altså ikke bruge aftnerne på at planlægge morgendagens vandrerute eller finde ud af, hvor du skal få fikset din cykel til i morgen, hvis den behøver et eftersyn. Det har vi helt styr på.

Din pakkerejse er inklusive både fly, hotel, bagage, transport fra lufthavnen til hotellet tur/retur, samt cykel- eller vandreture med guide. Du behøver altså ikke bekymre dig om praktikken på ferien. Det er der helt styr på. Læn dig roligt tilbage og lad os tage ansvaret for din næste cykelrejse – vi garanterer kvalitet og professionelle løsninger til motionisten, der gerne vil tyvstarte sæsonen eller blot træne under varmere himmelstrøg.

Rejser for alle niveauer

Et spørgsmål vi ofte bliver mødt af er; Kan jeg mon være med – er mit niveau godt nok? Det korte svar er ja! Sammen med Papuga Tours arrangerer vi cykel- og vandrerejser for alle aldre og niveauer. I vores verden gælder det ikke om at komme først, men om at være med, og derfor efterlader vi heller aldrig nogen på ruten – bare rolig! Det samme gælder på vores seniorrejser, hvor fællesskabet er i højsædet. Det handler altså om, at vi alle får en god ferie kombineret med lige præcis dén passion, vi elsker.

På vores cykel- og vandrerejser tilbyder vi hver dag ruter til forskellige niveauer. Det betyder, at du fx på en cykelrejse godt kan køre med på det hurtige hold den ene dag, mens du dagen efter kan justere til og tage med et andet niveau, hvis benene har brug for et hvil. Det giver også par og venner mulighed for at rejse sammen, selv om de ikke har samme niveau på cyklen – for de kan sagtens cykle med på forskellige hold og så mødes på hotellet efter dagens gennemførte rute.

Gode, dansktalende guider og socialt fællesskab på turen

I både Bravo Tours og Papuga Tours er vi enige om, at gode rejseledere og guider er alfa omega for din oplevelse. Derfor har Bravo Tours eget personale på rejsemålet, der kender destinationen, hotellet og området ud og ind. De giver gerne de bedste tips til oplevelser på en ”fridag” fra aktiviteter eller et godt råd om, hvor du bør prøve at spise på ferien.

Men det er ikke kun Bravo Tours’ rejseledere, der kender destinationen. Det gør Papugas cykel-, vandre- og seniorguider også. Han eller hun rejser enten med dig fra Danmark eller møder dig på rejsemålet. De cykler, vandre eller følger med hver dag på dagens rute og sørger for at alle kan være med. Det er også med til at give et unikt fællesskab på rejsen, for selvom vi er på en aktiv ferie, skal der stadig være tid til at slappe af, hygge sig og nyde en kold forfriskning.

Din ferieglæde er vores ansvar

Vi vil gøre alt for at gøre din aktive rejse så god som overhovedet muligt. Derfor præsenterer vi hvert år spændende nyheder og gør os umage for at finde de bedste hoteller til lige præcis din ferie. Vi skræddersyer også gerne en rejse, hvis du har en ide til, hvordan vi sammen laver den bedste aktive ferie til dig og din klub.

 

Vi er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden, og med en pakkerejse kan du trygt bestille din næste rejse. Bliver rejsen ikke til noget, hvis fx Udenrigsministeriet fraråder rejsen, så betaler vi dig naturligvis pengene retur indenfor bare 5 hverdage.

Find din næste aktive ferie nu

Vi har et væld af cykelrejser, vandreferie og seniorrejser på programmet med Papuga Tours. Du finder vores store udvalg af cykelrejser på både Racer, Mountainbike og City Bike, ligesom du finder vandrerejser og seniorrejser til mange destinationer i hele Europa.

Har du spørgsmål til en eller flere af rejserne, er du altid velkommen til at kontakte Bravo Tours’ gruppeafdeling på 70 10 10 77 eller Papuga Tours på 60 14 45 56.

Nedenfor kan du også klikke på den rejse, du søger og få meget mere info om rejsen, hotel, sværhedsgrad og meget, meget mere. 

Rejs med Papuga

Del denne side via E-mail